”Bayern tulee olemaan aina kotipaikkani” – Liverpooliin siirtyvä tähtipelaaja julkaisi jäähyväisviestinsä

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenistä Liverpooliin siirtyvä keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara on julkaissut Twitter-tilillään jäähyväisviestinsä vanhalle seuralleen. Liverpool ei ole vielä vahvistanut Thiagon siirtoa, mutta käytännössä kauppa on jo varmistunut. Bayernin valmentaja Hansi Flick ehti jo onnitella Liverpoolin manageri Jürgen Kloppia erinomaisesta värväyksestä.

29-vuotias Espanjan maajoukkuepelaaja Thiago pelasi Bayernissa kaikkiaan seitsemän kautta. Hänen jäähyväisviestinsä kantava teema onkin kiitollisuus.

– Ikuisesti kiitollinen, FC Bayern. Bayern tulee aina olemaan kotipaikkani, Thiago kirjoitti saatetekstiksi ja lisäsi loppuun seuralle tutun hashtagin Mia San Mia.

Videolla ja jäähyväiskirjeessään Thiago kuvailee tekemäänsä lähtöpäätöstä uransa vaikeimmaksi. Hän kuvailee saksankielisellä, mutta englanniksi tekstitetyllä videolla matkaansa Bayernissa menestystarinaksi, josta hän voi olla hyvin ylpeä.

– Tein päätökseni puhtaasti urheilullisin perustein. Haluan ja tarvitsen jalkapalloilijana uusia haasteita, jotta voin kehittyä, kuten kehityin täälläkin, Thiago perustelee ratkaisuaan.

Thiago voitti Bundesliigan mestaruuden kaikilla seitsemällä kaudellaan. Lisäksi hän juhli neljästi Saksan Cupin voittoa ja päättyneellä kaudella myös Mestarien liigan mestaruutta. Thiago valittiin kaudella 2019-2020 myös Mestarien liigan tähdistöjoukkueeseen.

235 Bayernin paidassa pelaamassaan ottelussa Thiago teki 31 maalia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.