© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – FC Inter: Interin puolustus vuotaa

Veikkausliiga
HIFK – FC Inter
Maanantai 14.09. klo 18:00

Sarjaviitonen ja Stadin herruutta nimissään pitävä HIFK isännöi maanantaina lievää laskusuhdannetta elävän FC Interiä. HIFK selätti oman suvantokautensa ja viilettää nyt kahden voiton orastavassa putkessa, kun taas Inter on kerännyt kolmesta viime ottelustaan yhden tasapelipisteen. Ylemmän loppusarjan paikka on molemmilla porukoilla tiukasti haarukassa.

HIFK vei trillerinomaisessa derbyssä voiton HJK:sta lukemin 4-3, mutta Teemu Kankkusen ja Mike Keeneyn suojateilla oli ottelussa kyllä onnea. Voittomaali tuli ottelun lopussa melko jyrkästi pelitapahtumien vastaisesti. Derbyvoitto kyllä varmasti nosti henkeä joukkueella, joka joutui luopumaan maaottelutauolla Luis Henriquesta. Interiä vastaan HIFK:n on saatava myös tehtyä tehokkaasti paikoistaan maaleja, sillä vastus on kovaa luokkaa.

FC Inter sai siirtoikkunan lopussa vielä todellisen kultakimpaleen, sillä viime kauden maalikuningas Filip Valenčič liittyi joukkueen vahvuuteen. Suurinta korjausliikettä tarvitsisi kylläkin turkulaisten alakerta, sillä viime otteluissa Interin puolustus on ollut sangen virheille altis. José Riveiron luulisi terottavan tätä pelaajilleen, sillä viikolla SJK:ta vastaan pari maalia olivat suoranaisia lahjoja.

Lyö vetoa ottelusta:

Inter on kuitenkin perustasoltaan joukkueista vahvempi. Ottelun voittajakertoimet näyttävät oikein hinnoittelulta ja katse kääntyy maalimääriin – overi on mielestäni todennäköisempi kuin underi tässä pelissä, sillä varsinkin vieraiden tulivoima on kovalla tasolla. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,97.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.