Irlannin ja Sheffield Unitedin keskuspuolustaja John Egan kohtaa taas Teemu Pukin, kun Norwich Cityn maalitykki johdattaa Huuhkajat irlantilaisten kimppuun sunnuntai-illan Nations League -ottelussa Dublinissa.

Egan ja Pukki ovat toisilleen tuttuja Englannin kentiltä, missä he ovat kohdanneet toisensa useampaan otteeseen sekä Valioliiga- että mestaruussarjatasolla. Pukki teki yhden maalin ja alusti toisen, kun Norwich pelasi Sheffield Unitedin kanssa 2-2-tasapelin 26. tammikuuta 2019.

Joukkueiden kolmessa muussa kohtaamisessa Pukki on kuitenkin jäänyt ilman tehoja, eikä Egan halua suomalaiskärjen onnistuvan maalinteossa tänäänkään.

– Olemme kohdanneet aiemminkin, sekä Mestaruussarjassa että Valioliigassa, kun seuramme nousivat samaan aikaan, Egan muisteli Independentin haastattelussa.

Teemu Pukki ja John Egan vastakkain Valioliigassa. Kuva: Getty Images

– Hänen liikkuvuutensa boksissa on ihailtavaa ja hän on hyvä viimeistelijä. Hän on tehnyt erinomaista työtä myös maajoukkueessa. Toivottavasti onnistumme pitämään hänet hiljaisena.

LUE MYÖS: Norwich aloitti kautensa ilman Teemu Pukkia ja putosi heti liigacupista

Egan, joka ei vielä vuoden 2019 alussa mahtunut maajoukkueensa avausmiehistöön, on muodostanut viimeisen vuoden aikana vahvan siteen Shane Duffyn kanssa Irlannin puolustuksen sydämessä.

[readmore from=Huuhkajat]

– Nautin pelaamisesta Shanen kanssa ja toivottavasti me voimme jatkaa kumppanuutemme vahvistamista. Mitä enemmän pelaamme otteluita yhdessä, sen parempi, Egan jatkoi.

Torstaina irlantilaiskaksikon kommunikaatiossa huomattiin kuitenkin myös parantamisen varaa, kun Bozhidar Kraev onnistui nikkaamaan pallon maaliin Eganin ja Duffyn välistä. Ottelu Bulgariaa vastaan päättyi 1-1-tasapeliin.

– Shane ja minä puhuimme siitä saman tien pelin jälkeen. Olemme katsoneet tilanteen uudelleen DVD:ltä. Joka kerta kun päästät maalin, niin varsinkin keskuspuolustajana pilkot tilanteen osiin ja yrität oppia siitä. Meidän olisi pitänyt olla kapeammalla.