Katso: José Mourinho törmäsi Shkendijaa vastaan hämmentävään maalikehikkoon – lopulta UEFA:n otteludelegaatio pyydettiin hätiin: ”Tunsin heti, että jokin on nyt vialla”

© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigan kolmas karsintakierros saatiin torstai-iltana päätökseen. Valioliigaseura Tottenham eteni playoff-vaiheeseen, kun se kaatoi pohjoismakedonialaisen Shkendijan maalein 3-1. Ottelua ennen Tottenhamin manageri José Mourinho vaihdatti maalin.

Mourinho kertoi ottelun jälkeen, että hänen maalivahtinsa oli huomannut jotain erikoista maalikehikoissa. Lopulta Mourinho kävi itsekin tarkastamassa tilanteen.

– Ennen ottelua sattui hauska tilanne, kun maalivahtini kertoi minulle, että maali on liian pieni. Menin katsomaan sitä, ja kyllä, se oli liian pieni, Mourinho avasi tilannetta.

Mourinho myös julkaisi erikoisesta maalista kuvan omalla Instagram-tilillään. Näet kuvan alta tai tästä. Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Lopulta UEFA:n otteludelegaatio tarkasti maalin ja päätyi samaan lopputulokseen kuin Tottenhamin maalivahdit ja Mourinho.

– Maalivahdit viettävät kaiken aikansa siellä, joten olimme varmoja. Tunsin heti, että jokin on nyt vialla. Saimme lopulta UEFA:n delegaation paikalle katsomaan sitä, ja se oli 5 senttimetriä liian pieni. Kysyimme sitten oikeankokoisia maaleja, Mourinho kertoi.

Tottenham eteni playoff-vaiheeseen, jossa se kohtaa israelilaisen Maccabi Haifan. Myös KuPS eteni komeasti playoff-vaiheeseen kaadettuaan liettualaisen Suduvan. KuPS kohtaa playoff-vaiheessa Romanian mestarin CFR Clujn.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.