KuPS:lle sataa kehuja ja onnitteluja somessa – ”Miten voi ollakin näin ihana elämä tänään”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura toteutti torstaina kovan tempun, kun se kaatoi liettualaisen Süduvan 2-0 ja eteni siten Eurooppa-liigan karsinnoissa jo playoff-vaiheeseen.

Hallitseva Veikkausliigan mestari on enää yhden voiton päässä kilpailun lohkovaiheesta, johon osallistuu kaikkiaan 48 joukkuetta.

KuPS:n uroteko on saanut ansaittuja kehuja sosiaalisessa mediassa. Kuopiolaisseuralla oli torstaina muutenkin hyvä päivä, sillä sen kanssa Veikkausliigan mestaruudesta kamppaileva Helsingin Jalkapalloklubi jäi kotonaan 2-2-tasapeliin Turun Palloseuraa vastaan johdettuaan ottelua kahdella maalilla vielä 85. minuutilla.

– Hienosti pelasi tänään KuPS ja meni ansaitusti jatkoon! Unelma yhden voiton päässä! Ja varmaan Klubin tasuri Tepsiä vastaan maistuu vielä tuon voiton päälle. Onnea Kuopioon! toivottaa selostaja Velja Engström.

– KuPS tekee mitä KuPS tekee! Loistavaa KuPS! Matsin päässä lohkovaiheesta, iloitsee Jussi.

– Ruma sulaminen HJK:lta kotona, kun samaan aikaan KuPS menee komeasti jatkoon Euroopassa, kertaa Markus.

– Eurokiimaa ja lupitsun puppelointi. Ai että miten voi ollakin näin ihana elämä tänään. Banzai!!! tuulettaa Kiekkomies33.

– Upea voitto jälleen KuPSille Liettuan mestareista! Enää yksi voitto ja aukeaa historiallinen paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen! juhlii Arto.

Seurasta en pidä tippaakaan. Mutta, onhan tää siistiä, että suomalainen jengi jatkaa Euroopassa. Hyvä KuPS, kehaisee Mika.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.