Kuopion Palloseura toteutti torstaina kovan tempun, kun se kaatoi liettualaisen Süduvan 2-0 ja eteni siten Eurooppa-liigan karsinnoissa jo playoff-vaiheeseen.

Hallitseva Veikkausliigan mestari on enää yhden voiton päässä kilpailun lohkovaiheesta, johon osallistuu kaikkiaan 48 joukkuetta.

KuPS:n uroteko on saanut ansaittuja kehuja sosiaalisessa mediassa. Kuopiolaisseuralla oli torstaina muutenkin hyvä päivä, sillä sen kanssa Veikkausliigan mestaruudesta kamppaileva Helsingin Jalkapalloklubi jäi kotonaan 2-2-tasapeliin Turun Palloseuraa vastaan johdettuaan ottelua kahdella maalilla vielä 85. minuutilla.

– Hienosti pelasi tänään KuPS ja meni ansaitusti jatkoon! Unelma yhden voiton päässä! Ja varmaan Klubin tasuri Tepsiä vastaan maistuu vielä tuon voiton päälle. Onnea Kuopioon! toivottaa selostaja Velja Engström.

Velja Engström

@veljaengstrom
Hienosti pelasi tänään KuPS ja meni ansaitusti jatkoon! Unelma yhden voiton päässä! Ja varmaan Klubin tasuri Tepsiä vastaan maistuu vielä tuon voiton päälle. Onnea Kuopioon! #Veikkausliiga #UELfi

– KuPS tekee mitä KuPS tekee! Loistavaa KuPS! Matsin päässä lohkovaiheesta, iloitsee Jussi.

Jussi Ruhanen

@Jussi_Ruhanen
KuPS tekee mitä KuPS tekee! Loistavaa #KuPS! Matsin päässä lohkovaiheesta #UELfi #Veikkausliiga

– Ruma sulaminen HJK:lta kotona, kun samaan aikaan KuPS menee komeasti jatkoon Euroopassa, kertaa Markus.

Markus Mäki 🇺🇦

@makima94
Ruma sulaminen #HJK'lta kotona, kun samaan aikaan #KuPS menee komeasti jatkoon Euroopassa. #Veikkausliiga

– Eurokiimaa ja lupitsun puppelointi. Ai että miten voi ollakin näin ihana elämä tänään. Banzai!!! tuulettaa Kiekkomies33.

Kiekkomies

@Kiekkomies33
Eurokiimaa ja lupitsun puppelointi. Ai että miten voi ollakin näin ihana elämä tänään. Banzai!!!
💛🖤
#Veikkausliiga #UELfi #KuPS #HJK

– Upea voitto jälleen KuPSille Liettuan mestareista! Enää yksi voitto ja aukeaa historiallinen paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen! juhlii Arto.

Arto Satonen

@artosatonen
Upea voitto jälleen KuPSille Liettuan mestareista! Enää yksi voitto ja aukeaa historiallinen paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen! #kups #jalkapallo #eurooppaliiga

Seurasta en pidä tippaakaan. Mutta, onhan tää siistiä, että suomalainen jengi jatkaa Euroopassa. Hyvä KuPS, kehaisee Mika.

Mika Mononen

@mikajm1
Seurasta en pidä tippaakaan. Mutta, onhan tää siistiä, että suomalainen jengi jatkaa Euroopassa. Hyvä KuPS #kups #veikkausliiga

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
MEILTÄHÄN TÄMÄ KÄY!!!!

Suduva on lyöty ja Kuopion Palloseura on enää voiton päässä Eurooppaliigan lohkovaiheesta!

#KuPS #ponsse #UELfi