Lähde: Bayern Münchenin 80 miljoonan euron ennätyshankinta haluaa jättää seuran – kotimaan suurseura kiinnostunut

© Kuva: Getty Images

Lucas Hernández siirtyi kasvattajaseurastaan Atléticosta Bayern Müncheniin kesällä 2019. Bayern maksoi Atléticolle Lucasin 80 miljoonan euron ulosostopykälän.

Ranskan A-maajoukkueen paidassa maailmanmestaruuden voittaneesta Lucasista tuli samalla Bayernin seurahistorian kallein hankinta.

Lucasin ensimmäinen kausi Bayernissa oli suuri pettymys. Peliesitykset eivät olleet odotetulla tasolla. Lucas kärsi huomattavista loukkaantumisista ja lopulta menetti avauskokoonpanon paikkansa loistokauden pelanneelle Alphonso Daviesille.

Carruselin mukaan Lucas haluaa poistua Bayernista. Lucasia lähellä olevan espanjalaislähteen mukaan topparina ja vasempana laitapuolustajana tunnettu Lucas ei ole onnellinen Bayernissa.

PSG on tehnyt puolustajalle tarjouksen. PSG:ssä pelaava Kylian Mbappé on myös pyytänyt maajoukkuetoveriaan siirtymään seuraan. Lucasin tapaan vasempana laitapuolustajana pelaava Juan Bernat loukkasi polveaan pahasti ja on ainakin puoli vuotta sivussa, joten PSG tarvii espanjalaiselle korvaajan nopeasti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.