Liverpool hankkimassa huippupelaajan Bayern Münchenistä

© Kuva: Getty Images

Liverpool on päässyt Bayern Münchenin kanssa sopuun keskikenttäpelaaja Thiago Alcântaran siirrosta, kertoo BBC.

Hallitseva Valioliigan mestari maksaa Bayernille Espanjan maajoukkuepelaajasta ainakin 22 miljoonaa euroa. Summa voi kasvaa vielä 5,5 miljoonalla eurolla riippuen Liverpoolin menestyksestä Valioliigassa ja Mestarien liigassa.

Thiago, 29, solmii Liverpoolin kanssa nelivuotisen sopimuksen ja ottaa käyttöön pelinumeron kuusi. Hänestä on tulossa Liverpoolin siirtoikkunan toinen hankinta. Aiemmin punapaidat värväsivät jo laitapuolustaja Konstantinos Tsimikasin, 24, Olympiakosista 13 miljoonalla eurolla.

Bayern Münchenin päävalmentaja Hans-Dieter Flick vahvisti Thiagon lähdön torstaina lehdistötilaisuudessa.

– Thiago on poikkeuksellinen pelaaja, joka oli valtavan menestyksekäs seitsemän vuotensa aikana täällä. Hän on mahtava ihminen ja poikkeuksellinen ammattilainen. Tämä oli hyvin tunteellinen päivä, kun hän sanoi hyvästinsä.

Thiago aloitti ammattilaisuransa Barcelonassa, josta hän siirtyi Bayerniin kesällä 2013. Saksalaisjätin riveissä hän on voittanut seitsemän Bundesliigan mestaruutta, neljä Saksan Cupin mestaruutta, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja viime kaudella Mestarien liigan. Espanjan A-maajoukkueessa Thiago on pelannut 39 ottelua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.