Marcus Forssin edustama Brentford eteni sunnuntaina Englannin liigacupin ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon voittamalla Wycombe Wanderersin.

Ottelu oli varsinaisen peliajan päättyessä tasalukemissa 1-1, joten vuorossa oli rangaistuspotkukilpailu. Forss, 21, otettiin vaihdosta sisään 77. minuutilla.

Brentford oli pilkuissa vahvempi maalein 4-2. Forss pääsi ampumaan joukkueensa viidennen ja ottelun viimeisen pilkun sisään. Suomalaishyökkääjä pamautti pallon keskelle maalia, mutta paikaltaan hievahtanut Wycomben Ryan Allsop ei saanut pysäytettyä voimakasta kutia.

Brentford FC

@BrentfordFC
✅ @mforss_ goes for power and we are through!!

#BrentfordFC ✅ ✅ ❌✅
@wwfcofficial ✅❌✅ ❌

#BrentfordFC #BREWYC

Liigacupin toisella kierroksella Brentford kohtaa Valioliiga-seura Southamptonin. Ottelun voittaja kohtaa kolmannella kierroksella West Bromwichin (1.*) tai Harrogate Townin (4.).

Sunnuntain peli oli Brentfordin kauden ensimmäinen kilpailullinen ottelu. Lontoolaisseura on pelannut parin viime viikon aikana kolme harjoitusottelua, joissa kaikissa Forss pääsi kentälle. Maalinteossa hän onnistui noissa peleissä kahdesti.

Brentfordin kausi Englannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla, Mestaruussarjassa, alkaa ensi lauantaina Birminghamin vieraana. Viime kaudella Brentford oli lähellä nousua Valioliigaan, mutta se hävisi nousukarsinnan finaalissa Fulhamille.

Brentford FC

@BrentfordFC
The third round of the @Carabao_Cup will see the winner of Southampton-Brentford take on West Brom or Harrogate Town away from home

#BrentfordFC #CarabaoCup

* = suluissa sarjatasot