PSG:n seurapomo osoitti syyttävällä sormella pelaajia, tuomaria ja päättäjiä

© Kuva: Getty Images
KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Paris Saint-Germainin urheilutoimenjohtaja Leonardo myöntää, että seuran pelaajilla keitti yli sunnuntaina Ranskan Ligue 1:n Le Classiquessa Marseillea vastaan.

Marseille vei voiton 1-0 Florian Thauvinin maalilla, mutta suurin puheenaihe on ollut pelin loppuhetken kahakka, jossa lensi suihkuun viisi pelaajaa. Yksi punaisen kortin saaneista pelaajista oli PSG:n ykköstähti Neymar, joka syyttää Marseillen Álvaro Gonzálezia rasismista.

Leonardo ei halunnut ottaa kantaa Neymarin syytöksiin, mutta kritisoi omia pelaajiaan lisäajan tapahtumista.

– Se tappelu on todella vakava asia, jonka käsittelemme seuran sisäisesti. Puhumme pelaajillemme, kommentoi Leonardo Telefootille Goalin mukaan.

– Me menetimme malttime.

Leonardo osoitti syyttävällä sormella myös erotuomari Jérôme Brisardia ja päättäjiä, jotka valitsivat Brisardin derbyn oikeudenjakajaksi. Leonardon mukaan Ranskan liigan klassikkoa ei olisi missään nimessä pitänyt pelata jo tässä vaiheessa kautta.

– 14 keltaista korttia ja viisi punaista tarkoittaa, että ottelu ei ollut [Brisardin] hallussa. En aio puolustella pelaajien käytöstä.

– En ymmärrä, miksi Le Classique pelataan kolmantena ottelupäivänä. Kukaan ei ole sataprosenttissa kunnossa.

– En ymmärrä, miksi [Clément] Turpin tai [Ruddy] Buquet ei viheltänyt ottelua. Me valitsimme 34-vuotiaan tuomarin, jolla ei ole kokemusta tällaisista otteluista.

LUE MYÖS:


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!