Puolan päävalmentajalla koronavirus – kuka komennossa ottelussa Huuhkajia vastaan?

© Kuva: Getty Images

Suomen miesten A-maajoukkue jatkaa pelejään 7. lokakuuta, kun Huuhkajat kohtaa harjoitusottelussa Puolan. Ottelu piti pelata alun perin maaliskuussa, mutta se siirrettiin koronapandemian vuoksi syksylle.

Nyt näyttää siltä, että Puola joutuu otteluun ilman päävalmentajaansa Jerzy Brzęczekiä, sillä valmentajalla on todettu koronavirus. Uutistoimisto AP:n välittämän tiedon mukaan Brzęczekillä on ollut kuumetta, muttei muita tyypillisiä koronaoireita.

Nyt Brzęczekiä odottanee tavanmukainen kahden viikon karanteeni. Siten hän tuskin voi osallistua Puolan valmennukseen pelissä Suomea vastaan. Nyt onkin avoinna kysymys, kuka Puolaa pelissä valmentaa, sillä puolalaiskanava Sport PR:n mukaan kellään muulla Brzęczekin valmennustiimissä ei ole vaadittua UEFA Pro -valmennuslisenssiä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.