Robert Taylor uransa ehkä parhaan maaottelun jälkeen: ”Pääsin rakentamaan hyökkäyksiä”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat otti sunnuntaina historian ensimmäisen voittonsa Irlannista, kun se kaatoi kotijoukkueen Dublinissa 1-0 Fredrik Jensenin tekemällä maalilla (lue raportti ottelusta). Maalin alusti erinomaisen tarkalla ja oikea-aikaisella syötöllä kauttaaltaan loistavan pelin pelannut Robert Taylor.

25-vuotias JJK-kasvatti siirtyi täksi kaudeksi Brann Bergeniin vanhan seuran Tromsø IL:n pudottua pääsarjasta. Taylor on noussut Brannissa nopeasti isoon rooliin. Hän on ollut avauksessa 14 ottelussa kaikkiaan 16:sta, tullut kahdesti vaihdosta sisään ja pelannut seitsemän kertaa täydet 90 peliminuuttia. Tilastoihin on kirjattu kolme maalia ja yksi maalisyöttö.

Eilinen 90-minuuttinen oli Taylorille Huuhkajien paidassa vasta toinen, ensimmäisen tultua talvimaaottelussa Viroa vastaan tammikuussa 2019. Kaikkiaan hän on pelannut kymmenen A-maaottelua, joista neljä avauskokoonpanossa. Eilinen tehomerkintä oli ensimmäinen yhteensä 485 pelatun peliminuutin jälkeen.

Taylor oli tyytyväinen otteisiinsa ja siihen, että pääsi pelaamaan Huuhkajissa totuttua hyökkäävämmässä roolissa.

– Olen ihan tyytyväinen omaan peliin ja joukkueen peliin varsinkin. Me pyöritettiin hyvin palloa ja saatiin luotua paikkoja.

– Minulla oli tosiaan uusi rooli: kasipaikka tai vähän siinä kympillä. Pääsin rakentamaan hyökkäyksiä.

– Voittoa me tultiin täältä hakemaan, ja se saatiin. Tiukille meni, sillä olihan Irlannilla paikkoja, mutta niin oli meilläkin. Me pistettiin yhdestä sisään, ja se riitti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.