SJK yllätti Interin ja otti neljännen voittonsa putkeen – HIFK menetti kahden maalin johdon

© Kuva: Juha Tamminen

SJK on päässyt Veikkausliigassa kelpo vireeseen. Lauantaina se päihitti kolmen pelin kierroksella Interin Turussa 1−0.

SJK:n maalista vastasi brassipelaaja Murilo 20. peliminuutilla. SJK:lle voitto oli neljäs perättäinen. Samalla joukkue nousi kuudennelle sijalle.

Sarjakolmosena jatkavalle Interille tappio merkitsi sitä, ettei se ole voittanut kuukauteen nyt otteluakaan. Jos europelitappio lasketaan mukaan, on Inter pelannut nyt kuusi ottelua putkeen voitotta.

Helsingissä HIFK menetti kahden maalin johtonsa IFK Mariehamnille. Vitinho ja John Fagerström veivät kotijoukkueen 2−0-karkumatkalle avausjaksolla.

IFK Mariehamn sai kuitenkin tehohetken toisella puoliajalla. Gustaf Backaliden iski kavennuksen 77. minuutilla, ja kaksi minuuttia myöhemmin Akseli Pelvas tasoitti loppunumeroiksi 2−2.

HIFK jatkaa sarjassa viidentenä ja IFK Mariehamn seitsemäntenä.

Kierroksen kolmannessa ottelussa kohtasivat Ilves ja Haka. Tamperelaisten uusi hankinta Gaetan Missi Mezu vei Ilveksen johtoon 22. minuutilla. Anton Popovitch tasoitti pelin 1−1:een toisen jakson alkajaisiksi.

Ilves on sarjassa nyt kahdeksantena tasapisteissä edellä olevien SJK:n ja IFK Mariehamnin kanssa. Hakalle tasapelipiste oli tärkeä, sillä se ohitti TPS:n ja nousi kymmenenneksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.