Bayer Leverkusenin tiedetään havittelevan hyökkäyspäähänsä vahvistuksia Kai Havertzin siirryttyä Chelseaan ja Kevin Vollandin Monacoon. Patrick Schick tuli jo Werkselfiin, mutta hän tuskin jää ainoaksi tulokkaaksi.

Sport Bild kertoo kuitenkin, ettei Leverkusenissa etsitä uusia vahvistuksia vain hyökkäyspäähän, vaan valmentaja Peter Bosz toivoo seuran kiinnittävän myös ”huippupuolustajan”. Tällainen on lehden mukaan Arsenalin laitapuolustaja Sead Kolasinac.

27-vuotias Kolasinac pystyy pelaamaan sekä vasempana laitapuolustajana että topparina. Kolasinacin siirrosta on määrä neuvotella konkreettisesti tällä viikolla. Hänen sopimuksensa Arsenalin kanssa ulottuu vuoteen 2022. Siirtokorvauksen arvellaan asettuvan kymmenen miljoonan euron tietämiin.

Bosnia ja Hertsegovinan maajoukkuemies Kolasinac ansaitsee Arsenalissa tiettävästi noin 9 miljoonan euron vuosipalkkaa. Leverkusen ei pystyisi maksamaan samaa palkkaa, mutta tarjoaa hänelle pidempää sopimusta ja mahdollisia menestykseen sidottuja bonusmaksuja.

[readmore from=Bayer-Leverkusen]

Bayer Leverkusen ei kuitenkaan ole ainoa Kolasinacista kiinnostunut seura. Häntä havittelevat myös miehen entinen seura Schalke sekä Serie A:n AS Roma. Myös Roma käy jo konkreettisia neuvotteluja Kolasinacin siirrosta. Kolasinac itse haluaa kuitenkin mieluiten takaisin Saksaan.

Leverkusen sai Havertzin ja Vollandin myynneistä ainakin 95,5 miljoonaa euroa siirtokorvauksina. Siksi Peter Bosz onkin todennut vahvistusten tarpeesta, että ”seura kaipaa mieluummin laatua kuin määrää”.

Lähde: Transfermarkt