Suomalaispuolustaja Niklas Moisander jatkaa Bundesliiga-seuran kapteenina: ”Haluan johtaa esimerkillä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien entinen huippupuolustaja Niklas Moisander jatkaa Werder Bremenin kapteenina myös kaudella 2020-21, seura vahvistaa virallisilla kotisivuillaan.

Moisander nimettiin ensikertaa Werder Bremenin kapteeniksi elokuussa 2019. Viime kaudella joukkue sijoittui Bundesliigan kolmanneksi viimeiselle sijalle, mutta piti paikkansa pääsarjatasolla selätettyään Heidenheimin sarjan putoamiskarsinnassa.

Moisander, joka on kantanut kapteeninnauhaa myös Ajaxin ja Suomen A-maajoukkueen riveissä, on varsin ylpeä vastuuroolistaan Werder Bremenissä.

– Tämä on suuri kunnia minulle jatkaa kapteenina. Joukkue arvostaa minua, mikä on minulle tärkeintä. Haluan johtaa esimerkillä. Aion toimia ammattimaisesti ja auttaa joukkuetovereitani jokaisessa ottelussa ja harjoituksessa, Moisander kommentoi seuran verkkosivuilla.

Moisander siirtyi Werder Bremeniin italialaisseura Sampdoriasta kesällä 2016. 34-vuotias turkulaispuolustaja voitti kolme Hollannin mestaruutta Ajaxissa ja keräsi seurassa yli 40 ottelua Euroopan kentiltä. Moisander on edustanut Huuhkajia yhteensä 62 ottelun verran.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.