Lokakuussa pelattavat Suomen Cupin loppuottelut näkyvät tänä vuonna myös ilmaiskanavalla.

Miesten finaalissa kohtaavat FC Inter ja Helsingin Jalkapalloklubi lauantaina 3.10. kello 14.00 ja naisten finaalissa pelaavat seuraavana päivänä Tikkurilan Palloseura ja Åland United kello 13.00. Molemmat ottelut näkyvät suorina lähetyksinä Nelosella ja Ruudussa.

– Vaikka kausi on ollut poikkeuksellinen, näyttää kotimainen futis kiinnostavan yhä enemmän! Huuhkajien menestyksen lisäksi Veikkausliiga ja Suomen Cup ovat jatkaneet Ruudussa kasvuaan, sekä Kansallinen Liiga on aloittanut vahvasti. Kauden ehdottomiin kohokohtiin kuuluvat tietysti Suomen Cupin finaalit, joista päästään nauttimaan Ruudussa ja Nelosella, kommentoi Nelonen Median vastaava tuottaja Tuomas Saarela Palloliiton tiedotteessa.

– Niin miesten kuin naistenkin Suomen Cup saa arvoisensa huipennuksen, kun finaaleissa kohtaavat sarjojen kärkipään joukkueet. Asetelmat ovat etukäteen kutkuttavat, ja vahva veikkaus on, että tulemme näkemään jännittävät finaalit. Hienoa, että nämä herkut ovat tarjolla Nelosen välityksellä myös suurelle yleisölle, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.