Teemu Pukki odottaa yhteispeliä Joel Pohjanpalon kanssa: ”Pystymme tekemään tarvittavat maalit Walesin kaatamiseksi”

© Kuva: Juha Tamminen

Huomenna alkaa Huuhkajien pelit Kansojen Liigassa Wales-kotiottelulla. Maalivastuuta EM-karsinnoissa harteillaan kantanut Teemu Pukki saa vierelleen tulivoimaa, kun oivalliseen pelivireeseen loppukauden aikana HSV:ssä päässyt Joel Pohjanpalo liittyy maajoukkueen matkaan vaikeiden loukkaantumisten jälkeen. Pukki odottaa innolla yhteispeliä Pohjanpalon kanssa.

– Molemmat olemme maalinnälkäisiä hyökkääjiä. Jollella oli vaikea jakso loukkaantumisten takia, joten on hienoa, että hän on taas pelikunnossa ja päässyt tekemään maaleja, Pukki sanoo Huuhkajien lehdistötilaisuudessa.

– Uskon, että meidän pelityylit sopivat toisillemme. Odotan innolla, että pääsen taas pelaamaan Jollen kanssa. Pystymme tekemään tarvittavat maalit Walesin kaatamiseksi.

Pukin oma loppukausi Norwichissa ei sujunut toivotulla tavalla. Syksyllä auenneet maalihanat tyrehtyivät, ja lopulta kausi päättyi Valioliigan jumbosijalle.

Pre-seasonilla Kanarianlintujen peli-ilo on kuitenkin taas löytynyt ja Pukkikin on päässyt jälleen maalien makuun harjoitusotteluissa.

– Tietenkään se ei ole helppoa hyökkääjälle, kun maaleja ei tule. Olen yrittänyt unohtaa loppukauden mielestäni. Nyt on tuntunut taas hyvältä, kun on päästy jälleen pelien pariin.

Huuhkajien avauskokoonpanoon tulee väistämättä muutoksia Wales-otteluun. Topparipari Joona ToivioPaulus Arajuuri eivät pelaa torstaina ja muun muassa Robin Lod on pois hyökkäyskalustosta.

– Tuloksilla ja kokeilulla on painoarvoa. Tietenkin lähdemme hakemaan tulosta näistä peleistä, mutta pitää pystyä miettimään myös pidemmälle, päävalmentaja Markku Kanerva sanoo viitaten ensi kesän EM-kisoihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.