© Kuva: Getty Images

Valioliiga alkaa taas – Liverpoolin voitolla 20€ ylimääräistä

Englannin Valioliiga palaa taas ruutuihin tänä viikonloppuna uuden kauden käynnistyessä. Lauantain mielenkintoisin kohtaaminen on Liverpoolin ja Leedsin välillä.

Uuden kauden kunniaksi Betsson tarjoilee vedonlyönnin ystäville mukavia jännityshetkiä. Kun lyöt uutena asiakkaana vetoa vähintään 1€ panoksella kummalle tahansa joukkueelle, saat kaupan päälle ylimääräistä rahaa.

Jos veikkaat Liverpoolin voittoa 1€ panoksella, saat 20 euroa ekstraa. Jos veikkaat puolestaan Leedsin voittoa, saat vedon osuessa voittosi päälle 100 euroa ekstraa.

Ekstravoiton lisäksi olet oikeutettu myös 100% talletusbonukseen aina 100€ asti. Jos siis talletat pelitilillesi vaikka 20 euroa, pääset nauttimaan heti alkajaisiksi 40 euron suuruisesta pelikassasta.

Pääset lunastamaan tarjouksen näin:

1. Siirry Betssonille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat talletuksen tuplana 100€ asti).
3. Lyö vähintään 1€ veto joko Leedsin tai Liverpoolin voitosta. Jos veikkaat oikein, saat normaalivoittosi päälle joko 20€ (Liverppolin voittaessa) tai 100€ (Leedsin voittaessa) pelirahaa.

Lisätietoa:

  • Tarjous on vain uusille asiakkaille ja voimassa lauantaihin klo 19.30 asti
  • Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 30 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissämme. Järjestelmävedot, riskittömät vedot, ilmaisvedot ja cash out -toiminnolla lunastetut vedot eivät täytä kierrätysehtoa