Vilunkipeliä! Barcelonan Luis Suárezia syytetään huijaamisesta kielikokeessa: ”Hän ei puhu sanaakaan italiaa”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan huippuhyökkääjä Luis Suárez on joutunut tiistaina erikoisen skandaalin keskelle.

Suárez etsii itselleen tällä hetkellä uutta seuraa, sillä Ronald Koemanilla ei ole hänelle käyttöä Barcelonassa. Uruguaylaishyökkääjä oli pitkään lähellä siirtyä Juventuksen miehistöön, mikä olisi vaatinut häneltä Italian kansalaisuutta. Kansalaisuuden saamiseksi hänen olisi kuitenkin pitänyt läpäistä kielitaitotesti, missä hän ei tiettävästi ole onnistunut ilman huijaamista.

Suárez saapui viime viikolla Perugian yliopistolle, missä hän läpäisi häneltä vaaditun kielikokeen. Italian poliisi on kuitenkin ottanut tapauksen tutkintaansa, sillä yliopiston epäillään kertoneen Suárezille kokeen oikeat vastaukset etukäteen. 33-vuotiasta sen sijaan syytetään huijaukseen suostumisesta ennen tenttiä, jota hän ei olisi todennäköisesti läpäissyt ilman vilunkipeliä.

– Hän ei puhu sanaakaan italiaa. Hän ei taivuta verbejä, hän puhuu vain infinitiivissä. Jos toimittajat kysyisivät häneltä kysymyksiä, hän olisi aivan hukassa. Hän tienaa 10 miljoonaa euroa vuodessa, hänen on pystyttävä läpäisemään tämä testi itse, kertoi viranomainen italialaislehti La Repubblicalle.

Tilannetta helpottaa tässä vaiheessa ainoastaan se, ettei Suárez ole siirtymässä enää Juventuksen miehistöön. Torinolaisseura on hankkimassa Álvaro Moratan takaisin itselleen ja Suárez on siirtymässä espanjalaiskärjen tilalle Atlético Madridiin.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.