Virallista: Saku Ylätupa vahvistaa IFK Mariehamnia

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Kirjoitimme torstaiaamuna siitä, kuinka ruotsalaislehti Expressen huhuili Pikkuhuuhkajien Saku Ylätuvan siirtyvän mahdollisesti lainapestille IFK Mariehamniin. Asiassa ei aikailtu, sillä vain hetki uutisen jälkeen IFK Mariehamn tiedotti siirron vahvistuneen.

21-vuotiaan Ylätuvan lainasopimus kattaa loppukauden 2020. Hänellä on ruotsalaisen AIK:n kanssa vuoden 2022 loppuun ulottuva sopimus.

Keskikentän hyökkäävissä rooleissa tai hyökkääjänä pelaava Ylätupa on lähtöisin Espoosta. Hän pelasi juniorina HJK:ssa ja teki läpimurtonsa Veikkausliigassa RoPS:n paidassa kaudella 2017.

Elokuussa 2017 Ylätupa siirtyi Ajaxin organisaatioon, josta matka jatkui tammikuussa 2019 tukholmalaiseen AIK:hon. AIK:ssa Ylätupa on kuitenkin jäänyt viime aikoina täysin vaille peliaikaa.

Ylätupa on pelannut yli 40 ottelua Suomen nuorisomaajoukkueissa. Tammikuussa 2019 hän oli myös A-maajoukkueen mukana kahdessa maaottelussa.

– Tämä on täydellinen ratkaisu sekä meille että AIK:lle. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että onnistuimme saamaan Sakun meille, seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!