Arsenal jätti Mesut Özilin pois Valioliiga-joukkueestaan – ”Olen syvästi pettynyt”

© Kuva: Getty Images

Arsenal on jättänyt keskikenttäpelaajansa Mesut Özilin ulos 25 pelaajan Valioliiga-joukkueestaan.

Tykkimiehet ei ottanut häntä myöskään ryhmäänsä Eurooppa-liigaan, joten Özil, 32, voi tällä hetkellä pelata vain Arsenalin alle 23-vuotiaiden joukkueessa.

Özil pelasi edellisen kerran Arsenalin paidassa viime maaliskuussa. Hän siirtyi lontoolaisseuraan vuonna 2013 Real Madridista Arsenalin silloisella ennätyssummalla, 47 miljoonalla eurolla. Sky Sportsin tietojen mukaan hänen viikkotienestinsä ovat noin 385 000 euroa, mikä tekee hänestä Arsenalin seurahistorian korkeapalkkaisimman pelaajan.

– Olen syvästi pettynyt siihen, että minua ei rekisteröity toistaiseksi Valioliigaan, kommentoi Özil sosiaalisessa mediassa.

– Lupasin lojaaliuteni ja uskollisuuteni rakastamalleni seuralle, Arsenalille, kun solmin uuden sopimukseni vuonna 2018, ja minua surettaa, että en ole saanut vastakaikua.

– Olen viikosta toiseen yrittänyt pitää kiinni siitä positiivisesta ajatuksesta, että ehkä saan pian mahdollisuuden päästä takaisin joukkueeseen. Siksi olen toistaiseksi pysytellyt hiljaa.

– Ennen koronavirustaukoa olin todella tyytyväinen kehitykseeni uuden valmentajamme Mikel Artetan alaisuudessa. Meillä on mennyt hyvin ja sanoisin, että suoritukseni olivat todella hyvällä tasolla.

– Mutta sitten asiat muuttuivat, taas, eikä minun annettu enää pelata jalkapalloa Arsenalissa.

– Mitä muuta voin sanoa? Lontoo tuntuu yhä kodilta, minulla on yhä paljon hyviä ystäviä tässä joukkueessa ja minulla on yhä vahva yhteys tämän seuran kannattajiin.

– Aion kaikesta huolimatta jatkaa taistelua pelipaikastani, enkä aio kahdeksannen kauteni Arsenalissa päättyä näin.

Özil on pelannut Arsenalissa 254 ottelua tehden niissä yhteensä 44 maalia ja syöttäen 77. Hänen sopimuksensa lontoolaisseurassa päättyy ensi kesänä. Saksan A-maajoukkueessa Özil pelasi 92 ottelua saavuttaen MM-kultaa ja -pronssia ennen kuin lopetti maajoukkueuransa Erdoğan-kohun jälkeen (LUE LISÄÄ).


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.