Bayern-hyökkääjä palaa välittömästi joukkueen vahvuuteen karanteenin jälkeen – aiempi koronatesti ”väärä positiivinen”

© Kuva: Getty Images

Bayern München kertoo kotisivuillaan, että viisi päivää kotieristyksessä viettäneen Serge Gnabryn karanteeni on päättynyt. Muutos astuu voimaan välittömästi.

Saksan maajoukkuepelaaja Gnabry sai tiistaiaamun koronatestistään positiivisen testituloksen ja joutui jäämään sen takia pois Bayernin Mestarien liiga -avauksesta Atlético Madridia vastaan. Pitkään koko ottelun pelaaminen oli vaakalaudalla, kun odoteltiin Bayernin muun joukkueen uusintatestejä ja mahdollisia terveysviranomaisten määräyksiä. Peli kuitenkin pelattiin, ja Bayern läksytti Atléticoa maalein 4-0.

Gnabrylle on tehty keskiviikosta lähtien päivittäin uusi koronatesti, ja kaikkien niiden tulos on ollut negatiivinen. Lisäksi hänelle lauantaina ja sunnuntaina tehtyjen vasta-ainetestien tulokset olivat niin ikään negatiivisia.

Münchenin terveysviranomaiset olettavat nyt, että tiistaina tehdyn koronatestin tulos oli niin sanottu ”väärä positiivinen”. Siksi Gnabryn karanteeni päätettiin päättää etuajassa.

Gnabry lentää jo maanantaina muun joukkueen mukana Moskovaan, jossa Bayern kohtaa tiistaisessa Mestarien liiga -pelissään Lokomotiv Moskovan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.