Keskikenttäpelaaja Michaël Cuisancen ura Bayern Münchenissä jää toistaiseksi yhteen kauteen. Bayern hankki Cuisancen kesällä 2019 Borussia Mönchengladbachista 12 miljoonan euron siirtosummalla, mutta nyt ranskalainen on lainattu kotimaansa Olympique Marseilleen.

21-vuotiaan Cuisancen lainasopimus on vuoden mittainen, mutta siihen sisältyy Marseillen osto-optio. L’Équipen mukaan osto-option arvo on 18 miljoonaa euroa.

Cuisance oli jokin aika sitten jo erittäin lähellä siirtoa Valioliigan sarjanousija Leedsiin, mutta Leeds vetäytyi kaupasta pelaajan lääkärintarkastuksen jälkeen. Leedsin kanssa Bayern oli sopinut pysyvästä siirrosta, jonka arvo olisi ollut 20 miljoonaa euroa.

– Michaël toivoo säännöllistä peliaikaa. Marseillessa hän pääsee pelaamaan myös Mestarien liigaa. Michaël menee omalle polulleen, ja päätös auttaa nyt sekä häntä että Marseillea, Bayern Münchenin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic kommentoi.

[readmore from=Bayern-München]

Marseillella tuli tarvetta uudelle keskikenttäpelaajalle, kun se lainasi Maxime Lópezin Serie A:n Sassuoloon.

Ranskan nuorisomaajoukkueet läpi kolunnut Cuisance pelasi tällä kaudella Bundesliigaa 17 minuuttia. Viime kaudella hän teki Bayernille Bundesliigassa yhdeksässä ottelussa yhden maalin ja syötti yhden.

Lähde: Transfermarkt