Veikkausliigassa pelattiin maanantai-iltana kaksi ottelua.

Turussa FC TPS kukisti putoamiskamppailussa RoPS:n 4-1 ja Lahdessa FC Lahti ja FC Haka jäivät maalittomaan tasapeliin.

FC TPS:lle maanantainen voitto oli elintärkeä. RoPS olisi noussut voitolla neljän pisteen päähän TPS:stä, mutta nyt kaksikon välinen piste-ero kasvoi jo kymmeneen.

Hakan pistemenetyksen myötä TPS nousi neljän pisteen päähän valkeakoskelaisista.

TPS:n voiton takuumies oli Santeri Haarala. 20-vuotias oikea laituri teki hattutempun RoPS:n verkkoon.

Haaralan ensimmäinen osuma syntyi vartin jälkeen, kun nuorukainen siirsi pallon maaliviivalta vieraiden verkkoon.

Toinen maali nähtiin juuri ennen taukoa. Turkulaiset saivat pallon jo tolppaan, josta se kimposi maalin edessä odottaneelle Haaralalle, joka iski illan toisen maalinsa. Haaralan hattutemppu valmistui toisen jakson alussa rangaistuspotkusta.

TPS:n kausi jatkuu torstaina kauden toisella Turun derbyllä, jossa vastaan asettuu FC Inter.

Korjaus klo 21.00: Haarala onnistui maalinteossa syyskuisessa Lahti-ottelussa, joten maanantaiset maalit eivät olleet laitahyökkääjän ensimmäiset Veikkausliigassa.