Internazionalen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen sanoo olevansa pettynyt vähäiseen peliaikaansa.

Eriksen, 28, sai haluamansa suursiirron viime tammikuussa, kun hän liittyi Tottenhamista Interiin 27 miljoonalla eurolla. Tanskalaistähti ei ole kuitenkaan sopeutunut Italiaan tai Interiin odotetulla tavalla. Tämän kauden avausottelussa hän sai peliaikaa noin tunnin, seuraavassa kymmenen minuuttia, ja viimeisimmässä hän ei päässyt kentälle ollenkaan.

– En halua istua penkillä koko kautta. Toivottavasti tämä ei ole valmentajan tai seuran aikomus. Tästä tulee kiireinen kausi, otteluohjelmassa on paljon pelejä. Odotan pääseväni pelaamaan, kommentoi Eriksen Football Italian mukaan.

– Penkillä ei ole ikinä mukava istua, ja kokeneena pelaajana ei ole ihan yhtä kärsivällinen.

Eriksen tietää itsekin, että häntä kohtaan on isoja odotuksia.

– Ihmiset ajattelivat, että olisin ratkaiseva tekijä jokaisessa pelissä, mutta niin ei käynyt. Siksi he katsovat minua eri silmin.

– Minulla on ollut hyviä ja huonoja hetkiä koronatauon jälkeen. Aloitin Interissä siirtoni jälkeen mahtavasti ja nyt elän uudessa tilanteessa.

Eriksen on avainpelaaja Tanskan maajoukkueessa, joka pelaa ensi kesänä EM-lopputurnauksessa samassa alkulohkossa Suomen kanssa. Hän on pelannut A-maajoukkuetasolla 98 ottelua tehden niissä yhteensä 32 maalia.