Juventuksen jättänyt pelintekijä moitti ankarasti Maurizio Sarria: ”Siinä oli se ongelma”

© Kuva: Getty Images

Juventuksesta viime kesänä lähtenyt Miralem Pjanic on kertonut, miten torinolaisseurasta potkut saanut Maurizio Sarri ei luottanut hänen pelaajiinsa ja kyseenalaisti heidän ammattimaisuuttaan.

Sarrin aikakausi Juventuksen peräsimessä kesti vain yhden kauden ajan, vaikka hän johdatti joukkueen seuran yhdeksänteen peräkkäiseen Serie A:n mestaruuteen. 61-vuotias italialaisvalmentaja sai luvan lähteä, kun Lyon pudotti joukkueen Mestarien liigasta viime kauden lopulla.

Pjanic poistui pian Sarrin jälkeen, kun hän siirtyi 60 miljoonan euron jättikaupassa Barcelonaan. Uransa ensimmäiseen El Clásicoon valmistautuva pelintekijä ei kuitenkaan muistele entistä käskyttäjäänsä kovin lämpimästi.

Miralem Pjanić on kolminkertainen Italian Serie A:n mestari. Kuva: Getty Images

– Minua jäi kaivelemaan se, miten Sarri ei luottanut pelaajiin. Se huolestutti minua, Pjanic kertoi Tuttosportille.

– Se on sääli nähdä, että joku arvioi ihmisiä väärin. Jokainen pelaaja siinä pukuhuoneessa antoi ja tulee aina antamaan kaikkensa seuralle ja joukkueelle.

– Valmentaja ei välttämättä tule niin hyvin toimeen pelaajan tai kahden kanssa, mutta sekään ei vaikuttaisi heidän omistautumiseen. Jokainen pelaaja haluaa voittaa. He ovat uskomattomia ammattilaisia, jotka haluavat saavuttaa tavoitteensa.

– Jos valmentaja kyseenalaistaa tämän (pelaajien omistautumisen), niin silloin presidentin hehkuttamaa kipinää ei synny. Kukaan ei epäillyt Sarrin taitoja valmentaa, mutta siinä oli se ongelma.

– Lopulta me kuitenkin voitimme jälleen yhden Schudetton, mitä ei koskaan tulisi ottaa itsestäänselvyytenä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.