Kakkosen kausi on jo vahvasti maalisuoralla, ja kaksi kolmesta Ykköseen nousijasta on jo selvillä. Ensimmäisenä nousunsa varmisti Klubi 04, joka jyräsi B-lohkon voittajaksi näytöstyyliin. HJK:n reservijoukkueen kausi on ollut väkivahva, sillä se on voittanut 16 ottelustaan 15, ja pelannut kerran tasan. Klubi 04:n maalierokin on huima 53-14, joten se on tehnyt keskimäärin yli kolme maalia per peli, ja päästänyt alle yhden osuman ottelua kohti.

Toisena nousunsa varmisti lauantaina PK-35, joten nousijoista kaksi on helsinkiläisiä. PK-35 teki kovan tempun, sillä se pelasi vielä viime kaudella Kolmosessa ja juhlii siis sarjanousua toisena vuonna peräkkäin.

PK-35:n nousu varmistui, kun se haki 1-1 -tasapelin kärkiottelusta Lappeenrannan PEPO:n vieraana. Tulos piti PEPO:n viisi pistettä perässä, kun joukkueilla on pelaamatta enää yksi ottelu.

Yassin Adam vei PK-35:n 1-0 -johtoon, kun pelattiin toisen puoliajan 52. minuuttia. Eetu Suoraniemen lisäajan tasoitusmaali oli PEPO:lle vain laiha lohtu.

PK-35 Miehet

@PK35_Miehet
TÄÄLTÄ TULLAAN YKKÖNEN! #PUNAMUSTA🔴⚫

PK-35:ssä ovat pelanneet tällä kaudella muun muassa Veikkausliigasta tutut Jaakko Lepola, Patrick Aaltonen, Ville Salmikivi, Otto-Pekka Jurvainen, Esa Terävä ja Joni Korhonen. Joukkueen paras maalintekijä on ollut elokuussa 18 vuotta täyttänyt Jonathan Muzinga. Lappeenrannassa syntynyt Muzinga on tehnyt 10 ottelussa 11 maalia, keskimäärin maalin 41 peliminuutin välein.

C-lohkon nousutaistelu sai ratkaisevan tuntuisen käänteen sunnuntaina, kun Oulun derby OLS-Hercules päättyi maalittomaan tasapeliin. Edellisenä päivänä JIPPO oli voittanut Kemi City FC:n maalein 2-0.

Timo Tahvanainen

@TimoTahvanaine
Kova, kovaaa @JippoJns voitto tänään kotimatsissa @kemicityfc:stä! 2 peliä vielä jäljellä, mahdollisuuksien syksy. Näistä hetkistä pitää muistaa nauttia! #eivainsepäämäärävaanmyösmatka #asennepunaisella #kakkonen

Hercules on nyt pisteen sarjakärki JIPPO:a perässä, ja sillä on pelaamatta enää yksi ottelu. JIPPO:lla puolestaan pelejä on vielä kaksi. JIPPO varmistaa nousunsa, jos se voittaa ensi sunnuntaina vieraissa lohkon jumbon ja putoamisensa jo lähes sinetöineen FC Kiiston. Päätöskierroksella 7.11. JIPPO isännoi OLS:ia ja Hercules Kiistoa.

Ilkka Vanttaja

@IlkkaVanttaja
#Kakkonen #LohkoC Oulussa kiikarit, JIPPO kiittää ⚽️👍🏻

Kakkosesta putoavat varmuudella Kultsu, Pallo-Iirot ja FC Espoo. Kolme putoajaa on vielä varmistumatta.

Kakkoseen nousevat ensi kaudeksi Kolmosesta ainakin vantaalainen VJS, närpiöläinen Närpes Kraft ja oululainen OTP.

Närpes Kraft FF

@NarpesKraftFF
Vinst igår -> Kakkonen 2021 🎉💙💛 @MiestenK #Kakkonen