Kolumbialaiskärki on iskenyt hurjia maalimääriä italialaisseurassa – ”Outoa, ettei hänestä ole tehty suuria tarjouksia”

© Kuva: Getty Images

Duván Zapata aloitti hiljattain kolmannen kautensa Atalantan riveissä.

Kolumbian A-maajoukkueestakin tunnettu Zapata on viimeistellyt kahden edellisen Serie A -kauden aikana yhteensä komeat 41 maalia. Kuluva kausi on alkanut myös hienosti, sillä seitsemässä ottelussa on syntynyt viisi täysosumaa, joista kolme Mestarien liigassa.

Zapata on ollut jo pitkään siirtohuhuissa, mutta kärki on lopulta jäänyt Gian Piero Gasperinin alaisuuteen Atalantaan. Kesällä Zapataa huhuttiin muun muassa Atléticoon.

Zapatan agentti Néstor Fernando Villarreal käväisi Calciomercaton haastattelussa ja kummasteli, miksei Atalanta ole saanut Zapatasta merkittäviä tarjouksia.

– Hän on tehnyt aiemmilla kausilla melkein 50 maalia 80 ottelussa. Minua yllättää myös se, ettei häntä pidetä yhtenä Euroopan parhaista hyökkääjistä. Olen nähnyt, miten seurat ovat käyttäneet valtavia summia rahaa pelaajiin, joiden näytöt eivät ole yhtä hyviä kuin Zapatan, Villarreal totesi.

– Zapata tekee aina töitä joukkueensa eteen. On muistettava, että maaliensa lisäksi hän on antanut myös 21 maalisyöttöä. Mielestäni hän on hyvin aliarvostettu. En tiedä, jatkaako hän tulevaisuudessa Atalantassa, mutta minusta on outoa ettei hänestä ole tehty suuria tarjouksia.

29-vuotias Zapata on pelannut Euroopassa vain Serie A:ssa. Italiassa Atalantan lisäksi Zapata on pelannut Napolissa, Udinesessä ja Sampdoriassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.