Huuhkajien keskuspuolustajana vahvan ottelun Bulgariaa vastaan pelannut Paulus Arajuuri arvostettiin ulkomaisen WhoScored-sivuston Nations Leaguen B-liigan Kierroksen Joukkueeseen.

Arajuuri palasi Joona Toivion vierelle 4-4-2-ryhmityksessä tehden tärkeitä pallonriistoja ja pelaten muutoinkin vahvan ottelun. Toivio ja Arajuuri olivat syyskuussa sivussa Wales- ja Irlanti-otteluista, mutta nyt Huuhkajien puolustuslinja oli jälleen tutussa komennossa.

WhoScored-sivusto antoi Arajuurelle arvosanaksi Bulgaria-ottelusta 7,91, mikä oli Nations Leaguen B-liigan toppareista paras viime kierroksella. Ihan putkeen ei kuitenkaan WhoScoredin ilmoitus asiasta mennyt, sillä julkaistussa kuvassa Arajuuren nimi oli kirjoitettu suomeksi ehkä hieman huvittavasti kahdella r-kirjaimella Arajurri.

Arajuuren vierelle Kierroksen Joukkueeseen valittiin itävaltalaistoppari Martin Hinteregger, joka sai arvosanakseen 7,53 Pohjois-Irlantia vastaan. Itävalta voitti Pohjois-Irlannin vieraissa maalein 1-0.

Muutoin Kierroksen Joukkue oli norjalaisten juhlaa. Norjan joukkueesta valittiin peräti kahdeksan pelaajaa Kierroksen Joukkueeseen (seitsemän kenttäpelaajaa ja maalivahti). Mukana oli Borussia Dortmundin Erling Braut Håland, joka iski Romaniaa vastaan hattutempun norjan voitettua ottelun 4-0. Hålandin arvosana oli puhdas kymppi.

WhoScored.com

@WhoScored
🔥 Erling Haaland scored his first hat-trick for Norway at the weekend, on just his 6th cap

🤷‍♂️ He has now scored 𝗦𝗜𝗫 hat-tricks for club and country since the start of last season

🥁 Haaland is the ⭐️ man in the UEFA Nations League B Team of the Round

😱 Still only 20...