Manchester United on käyttänyt keskikenttäpelaajansa Paul Pogban sopimuksen jatko-option, kertoo BBC. Ranskan maajoukkuepelaajan vanha diili olisi umpeutunut tämän kauden jälkeen, mutta option myötä hänet on kiinnitetty Unitediin kesään 2022 saakka.

Pogba, 27, kuuluu Unitedin vakioavaukseen, mutta hän on tasaisin väliajoin saanut kritiikkiä esityksistään.

Ranskalaistaituri on yhdistetty huhuissa jo pitkään Real Madridiin, jota valmentaa hänen maanmiehensä Zinédine Zidane. Viime viikolla Pogba sanoi, että hänen unelmansa on edustaa Madridia.

– Jokainen jalkapalloilija haluaisi pelata Real Madridissa. Se on minun unelmani, joten miksei jonain päivänä?

– Mutta olen Manchesterissa ja rakastan seuraani.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær ei ollut moksiskaan tähtipelaajansa kommenteista.

– Paul on meidän pelaajamme, hän jatkaa täällä vielä kaksi vuotta.

– Olen varma, että Paul on keskittynyt tekemään parhaansa meidän paidassamme ja me haluamme nähdä Pogban parhaimmillaan. Olen varma, että saamme hänestä parhaansa irti seuraavan parin vuoden aikana.

BBC:n tietojen mukaan Manchester United aktivoi Pogban jatko-option ennen ranskalaistähden kommentteja Real Madridista.

Pogba palasi Unitediin vuonna 2016 Juventuksesta silloisella maailmanennätyssummalla, 105 miljoonalla eurolla, pelattuaan Manchesterissa jo teini-ikäisenä.

Hän on esiintynyt Unitedissa kaikkiaan 168 ottelussa tehden niissä yhteensä 33 maalia ja syöttäen yhtä monta. Ranskan A-maajoukkueessa hän on pelannut 72 ottelua, ja hän oli keskeisessä roolissa, kun Les Bleus voitti toissa vuonna maailmanmestaruuden.