Man Unitedin tähtipelaaja kiisti väitteet välirikosta managerin kanssa: ”Älkää käyttäkö nimeäni”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes kiistää huhut, joiden mukaan hän olisi ajautunut välirikkoon managerinsa Ole Gunnar Solskjærin kanssa.

Solskjær vaihtoi portugalilaistähden tauolla pois kentältä Unitedin edellisessä ottelussa, jonka joukkue hävisi Tottenhamille murskalukemin 1-6. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli jo 1-4.

Huhujen mukaan Fernandes kyseenalaisti raivoissaan Solskjærin taktiset valinnat tauon aikana ja menetti hurjimpien väitteiden mukaan luottamuksensa norjalaismanagerin osaamiseen.

Fernandes kumosi kuitenkin väitteet välirikosta ja sanoi, että ulkopuoliset yrittävät horjuttaa Manchester Unitedia valheillaan.

– Siitä on spekuloitu paljon, kommentoi Fernandes Sport TV:lle Goalin mukaan.

– Uskon, että sillä yritetään horjuttaa joukkuettamme. Ne väitteet eivät pidä millään muotoa paikkaansa.

– Minut otettiin tauolla vaihtoon, se pitää paikkaansa. Se oli tekninen päätös. Valmentaja sanoi minulle, että ottelu on lähes ohi ja meillä on paljon pelejä edessä. Selvä. En ollut tyytyväinen, mutta en sanonut mitään, mikä voisi vahingoittaa joukkuettamme.

– Älkää käyttäkö nimeäni, joukkuekavereitani tai valmentajaani luodaksenne ongelmia Manchester Unitedille. Joukkueessa on hyvä henki ja olemme valmiita nousemaan takaisin pystyyn seuraavassa ottelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.