© Kuva: Getty Images

Manchester United – Chelsea: Lauantain toinen huippupeli

Valioliiga
Manchester United – Chelsea
Lauantai 24.10. klo 19:30

Tuskin El Clásicon lopputulos on saatu sulateltua, niin päästään toisen huippupelin kimppuun, kun Manchester United ja Chelsea ottavat yhteen Old Traffordilla. Molemmilta joukkueilta on tähän asti odotettu enemmän, mitä on saatu. Varsinkin puolustuspelissä on ollut molemmilla sanomista, vaikka viikolla tähän saatiin parannusta.

Manchester United haki PSG:stä komean vierasvoiton Mestarien liigassa. Tämä ja viime viikonlopun komea Newcastle -voitto auttavat unohtamaan ennen maaottelutaukoa Tottenhamilta saadun kammottavan selkäsaunan. Edinson Cavani saattaa debytoida Unitedin paidassa, sillä Anthony Martial on pelikiellossa. Alakerrasta puuttuu Eric Bailly, mutta Harry Maguire saattaa palata kokoonpanoon – kuten myös Mason Greenwood.

Chelsea tilkitsi alakertansa viikolla Sevillan isäntänä ja jopa melko pitkäveteinen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Parannus oli iso verrattuna viime viikonlopun avoimien ovien iltaan Southamptonia vastaan. Maalissa pelaa Edouard Mendy, sillä Kepa ei ole pelikunnossa – eikä kovassa huudossa muutenkaan. Billy Gilmour ei ehdi pelikuntoon vielä viikonlopuksi, mutta Thiago Silva on terve. Yläkertaan vierailla on laittaa julmetusti tulivoimaa, mutta jää nähtäväksi, missä vaiheessa yhdistelmä on valmis mainetekoihin.

Lyö vetoa ottelusta:

Manchester Unitedia on pidettävä pikkusuosikkina ottelussa. Vedoissa katse kääntyy maalimääriin – etenkin kotijoukkueen tekemiin maaleihin. Vähintään kahdesta maalista saa pikkuedun ja vetosuositus on Kotijoukkue – maalien määrä yli 1.5 kertoimella 1,88.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.