Robert Lewandowski jatkoi häikäsevää maalivirettään – Erling Braut Håland auttoi Dortmundin voittoon

© Kuva: Getty Images

Puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski teki kaksi maalia, kun Bayern München nujersi sarjanousija Arminia Bielefeldin luvuin 4-1 lauantain Bundesliiga-kierroksella. Lewandowski, 32, on tehnyt nyt peräti 102 maalia hänen viimeiseen 100 otteluunsa Bayernin paidassa.

Bayernin muista maaleista vastasi saksalaistähti Thomas Müller, joka myös syötti toisen Lewandowskin osumista. Bielefeldin kavennusosumasta ja Corentin Tolisson punaisesta kortista huolimatta Bayern otti kamppailusta helponoloisen voiton.

Bayern München, joka kärsi viime sarjapelissä ison tappion Hoffenheimia vastaan, nousi lauantain voitollaan sarjataulukon toiselle sijalle. Tasapisteissä seuran kanssa on Borussia Dortmund, joka voitti omassa ottelussaan Hoffenheimin 1-0-lukemin.

Toisella puoliajalla sisään vaihdetut Erling Braut Håland ja Marco Reus toivat kaivattua luovuutta keltapaitojen hyökkäykseen, kun kumpikin joukkue haki kuumeisesti ottelun avausosumaa.

20-vuotias Håland karkasi läpiajoon, jonka jälkeen hän petasi Reusille helpon paikan laittaa pallo tyhjiin. Kyseessä oli Reusin ensimmäinen sarjamaali Dortmundille sitten viime helmikuun ja Dortmundin ensimmäinen vierasvoitto Hoffenheimista peräti kahdeksaan vuoteen.

Bundesliigan piikkipaikkaa pitää RB Leipzig, joka voitti lauantaina Huuhkajat-hyökkääjä Fredrik Jensenin edustaman Augsburgin 2-0. Jensen pelasi 53 minuuttia avauksesta, mutta sai ottelussa hyvin vähän aikaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.