Stadin Derbyn kokoonpanot selvillä: Huuhkajat-kaksikko palaa HJK:n avaukseen – HIFK tuskailee pelikieltojen kanssa

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi ja Helsingin IFK ottavat taas mittaa toisistaan, kun veikkausliigakauden toinen Stadin Derby potkaistaan käyntiin sunnuntaina kello 16:00.

Sarjakärkeen noussut HJK lähtee hakemaan revanssia syyskuun karvaasta derbytappiosta oikeastaan vahvimmalla mahdollisella miehistöllä. Toni Koskela on kuitenkin tehnyt kaksi muutosta hänen avauskokoonpanoonsa viime torstain SJK-voitosta.

Henri Toivomäki tippuu oikean pakin tontilta penkille, kun Huuhkajat-puolustaja Nikolai Alho ottaa hänen paikkansa Klubin alakerrasta. Suomen viimeisimmissä Nations League -otteluissa vastaavasti nähty Rasmus Schüller korvaa puolestaan Markus Halstin keskikentän pohjalla.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Siinä missä HJK saa Suomen maajoukkuepelaajansa takaisin avaukseen, kärvistelee HIFK lukuisien pelikieltojen kanssa.

Sakari Mattila, Hannu Patronen, Joel Mero ja Adama Fofana saivat korttitilinsä täyteen torstain Ilves-tappiossa, minkä takia he ovat kaikki pelikiellossa derbyssä.

Mattilan paikan keskikentällä ottaa entinen HJK-peluri Moshtagh Yaghoubi ja kapteeninnauhaa kantava Jani Bäckman nousee avaukseen aloitettuaan viime ottelun penkiltä. Tino Palmasto hyppää HIFK:n puolustuslinjaan ja Vitinho laidalle.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

HIFK ei ole voittanut yhtäkään sarjaottelua sen jälkeen kun se kaatoi HJK:n kauden ensimmäisessä derbyssä 10. syyskuuta. HJK ei ole sen sijaan hävinnyt yhtäkään ottelua kyseisen kohtaamisen jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.