Helsingin Jalkapalloklubi ja Helsingin IFK ottavat taas mittaa toisistaan, kun veikkausliigakauden toinen Stadin Derby potkaistaan käyntiin sunnuntaina kello 16:00.

Sarjakärkeen noussut HJK lähtee hakemaan revanssia syyskuun karvaasta derbytappiosta oikeastaan vahvimmalla mahdollisella miehistöllä. Toni Koskela on kuitenkin tehnyt kaksi muutosta hänen avauskokoonpanoonsa viime torstain SJK-voitosta.

Henri Toivomäki tippuu oikean pakin tontilta penkille, kun Huuhkajat-puolustaja Nikolai Alho ottaa hänen paikkansa Klubin alakerrasta. Suomen viimeisimmissä Nations League -otteluissa vastaavasti nähty Rasmus Schüller korvaa puolestaan Markus Halstin keskikentän pohjalla.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK vs HIFK 16:00

HJK XI:
25 Reguero
5 O’Shaughnessy
9 Riski
10 Lingman
11 Riski
13 Murillo
15 Tenho
17 Alho
22 Hasani
28 Schüller
37 Atom

HJK Subs:
31 Keto
3 Toivomäki
4 Halsti
8 Bubacar
19 Väyrynen
24 Browne
42 Meriluoto

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi

Siinä missä HJK saa Suomen maajoukkuepelaajansa takaisin avaukseen, kärvistelee HIFK lukuisien pelikieltojen kanssa.

Sakari Mattila, Hannu Patronen, Joel Mero ja Adama Fofana saivat korttitilinsä täyteen torstain Ilves-tappiossa, minkä takia he ovat kaikki pelikiellossa derbyssä.

Mattilan paikan keskikentällä ottaa entinen HJK-peluri Moshtagh Yaghoubi ja kapteeninnauhaa kantava Jani Bäckman nousee avaukseen aloitettuaan viime ottelun penkiltä. Tino Palmasto hyppää HIFK:n puolustuslinjaan ja Vitinho laidalle.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
15 minuuttia derbyn alkuun - tässä HIFK:n taktinen avaus HJK:ta vastaan!

HIFK ei ole voittanut yhtäkään sarjaottelua sen jälkeen kun se kaatoi HJK:n kauden ensimmäisessä derbyssä 10. syyskuuta. HJK ei ole sen sijaan hävinnyt yhtäkään ottelua kyseisen kohtaamisen jälkeen.