Tätä Veikkausliigan päättyminen runkosarjaan merkitsee – HJK käytännössä varma mestari

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga tiedotti torstaina kauden päättyvän runkosarjan jälkeen. Loppusarjoja ei pelata koronaviruspandemian seurauksena. Lue uutinen täältä.

Torstaisen päätöksen myötä HJK on jo käytännössä varma Veikkausliigan mestari.

Toni Koskelan miehistö johtaa Veikkausliigaa kolmen pisteen erolla KuPS:iin ja on pelannut yhden ottelun kuopiolaisia vähemmän. HJK:n maaliero on myös 17 maalia KuPS:ia parempi.

KuPS:n olisi murskattava TPS maanrakoon kauden viimeisessä ottelussaan ja samalla toivottava, että HJK häviäisi kummatkin jäljellä olevat sarjaottelunsa merkittävällä erolla, jotta mestaruuspokaali palaisi Savoon. Helpommin sanottu kuin tehty. HJK varmistaa siten mestaruutensa ottaessaan edes yhden pisteen kahdesta viimeisestä ottelustaan.

HJK:n ja KuPS:n lisäksi FC Inter ja FC Honka ovat varmistaneet europaikkansa.

RoPS:n putoaminen Ykköseen varmistui torstaisen päätöksen myötä. Neljä RoPS:n edustusjoukkueen pelaajaa on karanteenissa korona-altistumisen seurauksena. RoPS kertoi tiedotteessaan pyrkivänsä pelaamaan kauden viimeisen ottelunsa suunnitellusti ensi viikon keskiviikkona, jolloin seuran on määrä isännöidä SJK:ta.

TPS ja IFK Mariehamn taistelevat viimeisen kahden kierroksen aikana siitä, kumpi joutuu osallistumaan karsintoihin. IFK Mariehamn on viisi pistettä TPS:aa edellä ja ahvenanmaalaisten maaliero on kahdeksan osumaa parempi kuin TPS:n.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.