Veikkausliigakausi 2020 on viime silausta vaille pelattu. Torstaina tulleen päätöksen nojalla loppusarjat jäävät pelaamatta, ja sarja päättyy viimeisten runkosarjapelien jälkeen.

– Palloliiton hallitukselle tehty esitys sarjan jatkamisesta marraskuun loppuun vedetään pois. Runkosarjan tulokset jäävät sarjan lopullisiksi tuloksiksi, kerrotaan liigan sivustolla.

Keskiviikkona veikkausliigaseurojen omassa kokouksessa päätettiin pelata loppusarjat ”ehdollisina”, mikäli koronatilanne sen sallii, ja Palloliitto tekee tarvittavan sääntömuutoksen.

– Myöhään keskiviikkoiltana tulleen tiedon mukaan yhdessä Veikkausliigan seurassa osa pelaajista on altistunut koronavirukselle ja määrätty karanteeniin. Tämä oikeuttaisi seuran siirtämään ottelun pelattavaksi karanteenin jälkeen. Ottelun siirtyminen eteenpäin siirtäisi myös samanaikaisesti pelattavaa runkosarjan päätöskierrosta eteenpäin. Siirto tarkoittaisi, että loppusarjoja päästäisiin pelaamaan vasta 19.11. Tämä kaventaisi loppusarjojen aikaikkunaa niin paljon, että loppusarjoja ei ole mahdollista pelata loppuun 30.11. mennessä, Veikkausliigan tiedotteessa kerrotaan.

Viimeismmät koronatapaukset on löydetty RoPS:n joukkueesta.

TIEDOTE: Veikkausliiga päättyy runkosarjaan. RoPS:n pelaajia karanteenissa.

Veikkausliigan päätöskierros on merkitty pelattavaksi keskiviikkona 4.11. klo 18.30. Neljä RoPS:n edustusjoukkueen ja 11 RFA:n pelaajaa ovat karanteenissa.

rops.fi/miehet/edustus…

Päivitetty 29.10.2020 klo 13.52: tieto uudesta karanteenitapauksesta

Päivitetty 29.10.2020 klo 13.54: RoPS:n ilmoitus

Päivitetty 29.10.2020 klo 13.58 tiedotteen lähde