Veikkausliigassa pelataan runkosarjan jälkeen loppusarjat, jos Palloliiton hallitus myöntää sarjalle lisäaikaa niiden pelaamiseen.

Loppusarjojen pelaaminen edellyttää sitä, että niiden nykyistä päätöspäivää siirretään marraskuun 22. päivästä marraskuun 30. päivään. Nykyinen päätösaika on määritetty Palloliiton kansallisen kilpailutoiminnan säännöissä ja määräyksissä.

Veikkausliiga kertoo tiedotteessaan, että se tekee esityksen aikajänteen pidentämisestä Palloliiton hallitukselle, joka päättää asiasta torstaina 29. lokakuuta.

Veikkausliigan hallitus päätti keskiviikkona kokouksessaan, että jos Palloliitto ei pidennä loppusarjojen takarajaa, niin Veikkausliiga päättyy heti runkosarjan jälkeen. Runkosarjan päätöskierros on merkitty pelattavaksi keskiviikkona 4. marraskuuta.

Ottelun vähemmän pelannut Helsingin Jalkapalloklubi johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Kuopion Palloseuraan, jolla on enää yksi runkosarjapeli jäljellä.

Suoran putoajan paikalla on Rovaniemen Palloseura ja karsijan paikalla ottelun vähemmän pelannut Turun Palloseura, joka on viisi pistettä perässä IFK Mariehamnia. RoPS ei voi enää runkosarjan aikana nousta karsijan paikalle. Jos kausi päättyy runkosarjaan, TPS:lla on enää kaksi ottelua aikaa välttää liigakarsinnat.

Jos loppusarjoja ei mahdollisista ottelusiirroista johtuen voida pelata 30. marraskuuta mennessä, niin lopulliseen sarjataulukkoon lasketaan pisteet siihen asti pelatuista täysistä ottelukierroksista.