Norwich otti kuin ottikin täyden pistepotin lauantain Wycombe-ottelusta, kun vaihtomies Mario Vrančić laukoi 2–1-voittomaalin upealla vapaapotkullaan loppuhetkillä.

– Emme menettäneet hermojamme. Niin voittajat tekevät. En rakastanut peliämme, rakastin lopputulosta. Voittamisesta pitää tulla mentaliteetti, tapa, jos haluaa saavuttaa isoja asioita, summasi Norwichin luotsi Daniel Farke.

Myös kotijoukkueen suomalaishyökkääjä Teemu Pukki pääsi kamppailussa maalin makuun, kun hän karkasi alussa läpi ja nosti pallon tyylikkäästi verkkoon. Osuma oli Pukille kauden toinen Mestaruussarjassa.

– Aloitimme fantastisesti. Olimme selvästi niskan päällä. Loistava maali. Fantastinen syöttö Emi Buendíalta, huippuluokan viimeistely Teemu Pukilta. Emme vain onnistuneet tekemään toista ja kolmatta maalia pistääksemme pelin pakettiin, kertasi Farke.

– Ehkä meillä oli pään sisällä tunne, että tämä oli odottamamme peli, jossa maalinteko on hiukan helpompaa. Emme olleet tarpeeksi keskittyneitä syöttöpelissämme. Sitten tuli tarpeeton tasoitusmaali, ja kysyimme itseltämme, ”Kuinka tämä on mahdollista?”, kun hallitsimme niin selvästi.

Norwich nousi Mestaruussarjan taulukossa viidenneksi. Takaisin Valioliigaan mielivällä joukkueella on kasassa 13 pistettä seitsemästä kamppailusta.

Wycombe on hävinnyt kaikki tämän kauden seitsemän sarjaotteluaan.

Lähde: Pink Un