Tim Sparv sai vierasottelun jälkeen esikoistaan odottavalta tyttöystävältään hälyttävän puhelun: ”Kirjoitin Rivelle keskellä yötä, etten pääse tulemaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien kapteeni Tim Sparvilla on vaikea viikko takana. Keskikenttäpelaajan tyttöystävä Jitka Novackova odottaa parin ensimmäistä lasta ja raskaus aiheutti alkuviikosta ongelmia.

Sparv siirtyi täksi kaudeksi Tanskan Superliigasta Midtjyllandista Kreikkaan Larissa FC:n riveihin. Ateenassa Apollon Smyrniä vastaan pelatun vierasottelun jälkeen hän sai rakkaaltaan hälyttävän puhelun.

Maajoukkueeseen liittymisen sijaan Sparvin oli palattava pikavauhtia Larissaan.

– Sunnuntaina pelasin itse Ateenassa ja pelin jälkeen tyttöystävä soitti ja sanoi menevänsä nyt sairaalaan. Kirjoitin viestin Rivelle (päävalmentaja Markku Kanerva) keskellä yötä, etten pääse nyt tulemaan. Mä lähden takaisin Larissaan, Sparv kertoi lehdistölle.

– Jitka ja lapsi voivat nyt hyvin ja tohtorikin antoi mulle luvan tulla tänne. Se tuntui henkisesti hyvältä, että voin olla täällä sataprosenttisesti.

– Ensimmäinen lapsi tulossa. Uusi tilanne ja uusi maa, eikä tyttöystäväni tunne ketään sieltä. Vähän hankalaa välillä, mutta ollaan löydetty hyvä sairaala ja hyvä tohtori. Meillä on ihmisiä ympärillä, jotka auttavat ja tukevat meitä.

Suomi kohtaa sunnuntaina UEFA Nations Leaguessa Helsingin Olympiastadionilla Bulgarian. Keskiviikkona on vuorossa toinen kotiottelu Irlantia vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.