© Kuva: Getty Images

Bulgaria – Suomi: Taistelu lohkovoitosta jatkuu

Nations league
Bulgaria – Suomi
Sunnuntai 15.11. klo 19:00

Huuhkajien viikko jatkuu tuikitärkeällä ottelulla Bulgariaa vastaan. Tähtäimessä on lohkovoitto, josta käydään kova kisa Walesin kanssa. Huteihin ei ole varaa ja pienet marginaalitkin on käytettävä hyväkseen, kuten tähänkin asti. Alla on huikea voitto Ranskasta alla, joten itseluottamuksesta homma ei ainakaan jää kiinni.

HUUHKAJIEN VOITOLLE KERROIN 50,00!

Bulgaria on vain varjo takavuosien tähtisikermästä – 1990-luvulla joukkue oli vielä vakivieras isoissa kisoissa ja kaikki huipentui neljänteen sijaan vuoden 1994 MM-kisoissa. 2000-luvulla onkin sitten ollut hiljaisempaa ja vuoden 2004 EM-kisojen jälkeen ei Bulgariaa ole kisoissa nähty. Kehnon syksyn jälkeen on jopa riskinä, että Bulgaria putoaa C-tasolle Nations leaguessa. Joukkue on luokaltaan lohkon heikoin joukkue.

Huuhkajilla tilanne näyttää herkulliselta: uusi sukupolvi tekee rytinällä tuloa maajoukkueeseen. Ranska -ottelussa Marcus Forss ja Onni Valakari viimeistelivät hienot maalit ja nuorukaiset tunnetaan tällä hetkellä laajemminkin. Lukas Hradecky on maailmanluokan maalivahti ja Glen Kamara suorittaa pelistä toiseen aivan mykistävällä tasolla. Jukka Raitala ja Fredrik Jensen ovat tällä erää loukkaantuneita.

Lyö vetoa ottelusta:

Bulgarian tehot ovat olleet kateissa, eikä Huuhkajien tiukka alakerta anna yhtään löysää. Ottelu on lähtökohtaisesti vähämaalinen, minkä markkinatkin ovat nuuhkineet. Maistuvin maaleihin liittyvä vetomuoto on se, etteivät molemmat joukkueet onnistu maalinteossa: Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI kertoimella 1,65.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.