Christian Eriksen on taas siirtohuhujen kohteena – Antonio Conte suorasanaisena: ”Hänellä on ollut paljon mahdollisuuksia”

© Kuva: Getty Images

Christian Eriksen saapui kovin odotuksin Tottenhamista Internazionaleen viime tammikuussa. Tanskalaisen aika Milanossa ei ole kuitenkaan ollut jättimenestys.

Eriksen, 28, on jäänyt tällä kaudella pienelle vastuulle Antonio Conten ryhmässä. Paljon penkkiä kuluttanut keskikenttäpelaaja on ollut kentällä Serie A:ssa viidessä ottelussa ja Mestarien liigassa kahdessa pelissä.

Italialainen Corriere dello Sport kirjoittaa, että Internazionalessa harkitaan jo Eriksenistä luopumista. Lehden mukaan vaihtokauppa johonkin toiseen pelaajaan voisi olla mahdollinen.

Muun muassa PSG, Arsenal ja Manchester United ovat olleet esillä spekulaatioissa mahdollisesta kauppakumppanista. PSG:n Leandro Paredes, Arsenalin Granit Xhaka ja Unitedin Fred ovat huhuttuja nimiä vaihtokaupan vastineina.

Eriksen on ilmaissut turhautumisensa pieneen peliaikaan. Internazionalen päävalmentaja Conte oli kuitenkin hyvin selvä kannassaan, kun häneltä tiedusteltiin Eriksenin tilanteesta lehdistötilaisuudessa.

− Eriksenillä on ollut paljon mahdollisuuksia vuoden alusta lähtien, ja hän on pelannut enemmän kuin monet joukkuekaverinsa, Conte sanoi.

Conten mukaan Eriksenin sijoittaminen eri pelipaikoille keskikentällä ei sopisi tanskalaisen pelityyliin. Vaihtoehtoja ei näin ollen ole runsaasti.

− En usko, että kyse on kielimuurista. Teen valintani Interin parhaaksi, ja kun koen, että hänestä on hyötyä, laitan hänet kyllä avauskokoonpanoon.

Conten sanoista päätellen italialaisvalmentaja ei ole kokenut, että Eriksenistä olisi voinut olla tarpeeksi hyötyä. Tanskalaispelaaja on jäänyt vähäiseen rooliin, ja Eriksenin aika Internazionalessa näyttää tällä menolla olevan pian ohi.

Lähde: Goal


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!