FourFourTwo: Yllättäviä tietoja Barcelonan sisäpiiristä – Lionel Messin jatko seurassa oli monelle pettymys

© Kuva: Getty Images

Jalkapallolehti FourFourTwo paljastaa uudessa jutussaan mielenkiintoisia tietoja Barcelonan sisäpiiristä. Lehden mukaan kaikki katalonialaisseurassa eivät olleet tyytyväisiä, kun Lionel Messi jäi Barcelonaan.

Messi on Barcelonan kasvot ja arvostettu hahmo seurassa ja Kataloniassa ylipäänsä, mutta FourFourTwo kertoo erään sisäpiirilähteen sanoneen, että tieto Messin jatkosta oli joillekin pettymys.

Messin viime kesän jatkon puiminen oli jalkapallomaailman suurimpia puheenaiheita. Neuvottelu seurajohdon ja Messin välillä sai ikäviä piirteitä, ja argentiinalaistähti kokikin olonsa pakotetuksi jäämään Barcelonaan, vaikka hän itse koki olevansa oikeutettu lähtemään.

FourFourTwon sisäpiirilähde ei ole lehden mukaan pelaaja, vaan muu seuran työntekijä.

− Me kaikki olimme pettyneitä Messin jäätyä. Tiesimme, että se tarkoittaisi leikkauksia, ja niitä tulikin, jotta Leon palkka saataisiin maksettua.

− Rakastan Leota ja kaikkea sitä, mitä hän on tehnyt tälle seuralle. Mutta rakastan enemmän perhettäni ja sitä, että minulla on työpaikka, työntekijä jatkaa.

Messin sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu ensi kesänä. Argentiinalaistähteä on huhuttu muun muassa Manchester Cityyn ja Pohjois-Amerikan MLS:ään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.