Herranjestas! Marcus Forss ja Onni Valakari rankaisevat maailmanmestareita – Suomi johtaa Ranskaa vastaan

© Kuva: Juha Tamminen

Stade de Francella tapahtuu tällä hetkellä ihmeellisiä asioita. Ranskan ja Suomen välistä ystävyysottelua on pelattu 45 minuttia ja Huuhkajat johtaa 2-0.

Suomi on laukonut kahdesti kohti hallitsevan maailmanmestarin maalia ja onnistunut molemmilla yrittämillä. Kummallakin kerralla asialla oli maajoukkudebytantti, sillä ensimmäisestä osumasta vastasi Marcus Forss ja jälkimmäisestä Onni Valakari.

Avausmaali syntyi 29. minuutilla, kun Moussa Sissoko aikaili keskikentällä pallon kanssa ja menetti sen. Suomi toimitti pelivälineen Forssille, joka kiihdytti Clément Lenglet’ltä karkuun ja laukoi voimalla verkkoon.

Huuhkajien toinen maali syntyi vain hetkeä myöhemmin. Valakari sai yllättävän helposti hakea vahvemman kinttunsa vapaaksi rangaistusalueen tuntumassa, joten hän käänsi pallon vasemmalle jalalleen ja laukoi upean kudin ylänurkkaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.