Manchester Unitedille helpottava voitto – Ole Gunnar Solskjær sivusi Sir Alex Fergusonin ennätystä

© Kuva: Getty Images

Manchester United voitti lauantai-iltapäivänä Evertonin 3-1-lukemin Englannin Valioliigassa.

Kyseessä oli varsin helpottava voitto etenkin Unitedin managerille Ole Gunnar Solskjærille, joka vajosi potku-uhan alle viime viikolla. United hävisi kotonaan Arsenalille viime valioliigakierroksella ja sen jälkeen Istanbul Basaksehirille Mestarien liigassa.

Solskjærin miehistö ei kuitenkaan tänään pettänyt, vaan haki Goodison Parkilta ansaitun vierasvoiton. Bruno Fernandes teki joukkueen kaksi ensimmäistä maalia, jonka jälkeen PSG:n entinen huippuhyökkääjä Edinson Cavani avasi maalitilinsä Valioliigassa lisäajan osumalla.

Vaikka Manchester United on yhä ilman voittoa kotikentällään tämän kauden Valioliigassa (0W, D1, L3) on sen tekeminen vieraissa ollut tuloksellisesti vakuuttavaa. Lauantain Everton-voitolla Solskjær sivuaakin Sir Alex Fergusonin peräkkäisten vierasvoittojen ennätystä, joita Unitedin legendaarinen skottiluotsi takoi Valioliigassa seitsemän putkeen.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Manchester United isännöi alkavan maajoukkuetauon jälkeen West Bromwich Albionia Valioliigassa, jonka jälkeen sillä on tilaisuus ottaa Istanbul Basaksehirista revanssi Mestarien liigan neljännellä kierroksella. Manchester United on kirjoituksen hetkellä Valioliigan 14. sijalla.


PÄIVÄN VIHJE: TOTTENHAM – LIVERPOOL

Syveneekö varjojen mailla taivaltavan Liverpoolin ahdinko Tottenhamin vieraana?