Masturbointivideon takia maajoukkueesta pudotettu hyökkääjä sai tukea seuravalmentajaltaan: ”Minulle kaikki jalkapalloilijat ovat kuin lapsia”

© Kuva: Getty Images

Kerroimme sunnuntaina siitä, kuinka maajoukkueen kapteeni Artem Dzyuba pudotettiin Venäjän maajoukkueesta marraskuun maaotteluista. Syynä 32-vuotiaan tähtihyökkääjän pudotukseen oli internetiin levinnyt video, jossa Dzyuba tyydyttää itseään sängyllä maaten.

Dzyuba kommentoi tapahtumia itse julkaisemallaan videoviestillä ja kiitti kaikkia häntä tukeneita.

– En ole täydellinen. Kuten kuka tahansa ihminen, minäkin teen virheitä. Me kaikki teemme syntejä. Voin kuitenkin syyttää vain itseäni, Dzyuba viestitti.

Vaikka hyökkääjä pudotettiinkin väliaikaisesti maajoukkueesta, sai hän silti pelata seurajoukkueensa Zenitin avauksessa sunnuntaina, joskin ilman tuttua kapteenin nauhaansa. Dzyuba teki 3-1-voittoon Krasnodarista päättyneessä ottelussa voittomaalin ja hänet palkittiin pelin parhaana pelaajana. Vaikka kapteenina olikin tilapäisesti joku muu, antoi Zenitin valmentaja Sergei Semak suojatilleen täyden tuen pelin jälkeen.

– Luulen, että kaikki tekevät virheitä. Minulle kaikki jalkapalloilijat ovat kuin lapsia. En usko, että yksikään vanhempi hylkäisi poikaansa. Teen omasta puolestani kaikkeni tukeakseni häntä, Semak sanoi.

Venäjän valtiollinen televisio käynnisti Dzyuballe tukikampanjan. Zenitin seurajohtaja Aleksandr Medvedev puolestaan osoitti paheksuntansa nettivuotajia kohtaan ja totesi Dzyubasta itsestään riippuvan, kuinka hän nousee vaikeasta tilanteestaan.

– Hyökkääjän henkilökohtaisista asioista on tullut yleistä omaisuutta ja julkisen keskustelun aihe. Sen ei pitäisi olla niin, Medvedev sanoi uutistoimisto Tassille.

Lähde: Transfermarkt


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.