Kerroimme sunnuntaina siitä, kuinka maajoukkueen kapteeni Artem Dzyuba pudotettiin Venäjän maajoukkueesta marraskuun maaotteluista. Syynä 32-vuotiaan tähtihyökkääjän pudotukseen oli internetiin levinnyt video, jossa Dzyuba tyydyttää itseään sängyllä maaten.

Dzyuba kommentoi tapahtumia itse julkaisemallaan videoviestillä ja kiitti kaikkia häntä tukeneita.

– En ole täydellinen. Kuten kuka tahansa ihminen, minäkin teen virheitä. Me kaikki teemme syntejä. Voin kuitenkin syyttää vain itseäni, Dzyuba viestitti.

Vaikka hyökkääjä pudotettiinkin väliaikaisesti maajoukkueesta, sai hän silti pelata seurajoukkueensa Zenitin avauksessa sunnuntaina, joskin ilman tuttua kapteenin nauhaansa. Dzyuba teki 3-1-voittoon Krasnodarista päättyneessä ottelussa voittomaalin ja hänet palkittiin pelin parhaana pelaajana. Vaikka kapteenina olikin tilapäisesti joku muu, antoi Zenitin valmentaja Sergei Semak suojatilleen täyden tuen pelin jälkeen.

– Luulen, että kaikki tekevät virheitä. Minulle kaikki jalkapalloilijat ovat kuin lapsia. En usko, että yksikään vanhempi hylkäisi poikaansa. Teen omasta puolestani kaikkeni tukeakseni häntä, Semak sanoi.

[readmore from=Dzyuba-Artem]

Venäjän valtiollinen televisio käynnisti Dzyuballe tukikampanjan. Zenitin seurajohtaja Aleksandr Medvedev puolestaan osoitti paheksuntansa nettivuotajia kohtaan ja totesi Dzyubasta itsestään riippuvan, kuinka hän nousee vaikeasta tilanteestaan.

– Hyökkääjän henkilökohtaisista asioista on tullut yleistä omaisuutta ja julkisen keskustelun aihe. Sen ei pitäisi olla niin, Medvedev sanoi uutistoimisto Tassille.

Lähde: Transfermarkt