Yleisurheilun legenda Usain Bolt on sitä mieltä, että Cristiano Ronaldo on tällä hetkellä häntä nopeampi. Vuonna 2017 ammattilaisuransa lopettanut jamaikalainen omistaa edelleen 100 & 200 metrin maailmanennätykset.

– Ehdottomasti Cristiano on minua nopeampi nykyään. Hän harjoittelee joka päivä, hän on uskomaton urheilija. Hän on aina parhaimmillaan, hän harjoittelee kovaa ja on keskittynyt. Tällä hetkellä uskon, että hän on minua nopeampi, Bolt totesi Marca Sport Weekendille.

Ronaldo, 35, on jamaikalaista vuoden vanhempi. Ronaldon otteissa ei kuitenkaan ole nähty hiipumisen merkkejä. Tällä kaudella portugalilainen on iskenyt kuusi osumaa seitsemässä Serie A:n kamppailussa.

Manchester Unitedin faniksi tunnustautunut Bolt on itsekin innostunut jalkapallosta. Hän on käynyt muun muassa Borussia Dortmundin ja australialaisseura Central Coast Marinersin testissä. Ura jalkapalloilijana ei ole kuitenkaan ainakaan vielä auennut.