Rangersin fanit innostuivat Glen Kamaran huippuesityksestä – ”Hän näyttää oikeasti ihan Zidanelta tuolla”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on valloittanut Rangersin kannattajien sydämet siirryttyään seuraan viime vuoden tammikuussa Dundee FC:stä.

Kamara, 25, esiintyi torstaina edukseen Rangersin pelatessa Eurooppa-liigassa Benficaa vastaan. Skottijätti joutui pettymään, kun Benfica nousi kahden maalin tappioasemasta 2-2-tasapeliin, mutta Kamaran suoritus on saanut kannattajat suitsuttamaan suomalaista sosiaalisessa mediassa.

Hän oli muun muassa vahvasti mukana Rangersin toisessa maalissa. Kamaralla oli roolinsa Benfican prässin purkamisessa ja lopuksi hän antoi taidokkaan kantapääsyötön Borna Barišićille, joka alusti tekopaikan Kemar Roofelle. Rangersin manageri Steven Gerrard kuvaili osumaa yhdeksi ”kauden hienoimmista”.

– Glen Kamaralta ihan mestarillista pelaamista, yksi hänen parhaista esityksistään Rangersin paidassa. Hän näyttää oikeasti ihan [Zinédine] Zidanelta tuolla, pallo on liimattuna häneen, ylisti yksi käyttäjä Twitterissä.

– Kuka Zidane? Et voi puhua siitä, jota ajattelen, sillä on varsin loukkaavaa verrata Kamaraa häneen. Toinen on paljon parempi, vastasi eräs käyttäjä.

Rangersin kannattajat ovat yhä ihmeissään siitä, että seura sai Kamaran tasoisen pelaajan vain 50 000 punnalla. Kamaran oli määrä siirtyä Rangersiin ilmaiseksi kesällä 2019, mutta Dundee FC tarvitsi kipeästi rahaa ja suostutteli Rangersin ostamaan hänet jo talvella nimellisellä korvauksella.

– Glen Kamara on hämmästyttävä jalkapalloilija. Se oli kuin ryöstö päivänvalossa, kun hänet hankittiin 50 tonnilla, kommentoi yksi kättäjä.

– En voi vieläkään uskoa, että saimme hänet 50 tonnilla. Istuin tässä kertomassa sitä tarinaa vaimolleni, ainakin hän esitti kiinnostunutta. Hän on ollut maailmanluokan pelaaja, komppasi toinen.

Rangers ja Benfica miehittävät lohkon kärkisijoja kerättyään kahdeksan pistettä neljältä ensimmäiseltä kierrokselta. Ne ovat voittaneet lohkon muut joukkueet kertaalleen ja pelanneet molemmissa keskinäisissä otteluissaan tasan.

Manageri Gerrardin mukaan 2-2-lopputulos antoi rehellisen kuvan torstain ottelun kulusta.

– Minusta se on reilu tulos. Pelasimme hienosti, kun pääsimme kahden maalin etumatkalle, mutta minusta ei tuntunut, että ottelu olisi ollut täysin hallinnassamme, päivitteli Gerrard Rangers TV:lle.

– Benfica yllätti meidät taas ottelun lopussa, kun olimme väsyneitä. Meidän oli keskityttävä ja yritettävä valtavan paljon tässä pelissä. Minusta me väsyimme loppua kohden tietyillä alueilla, ja he laittoivat meidät maksamaan siitä.

– Meillä on vastassa joukkue, jonka ei pitäisi olla Eurooppa-liigassa. Pelaamme Mestarien liiga -joukkuetta vastaan, joten kaiken huomioon ottaen tämä oli minusta reilu tulos.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.