Suomen kohtaava Gareth Bale huolissaan koronaviruspandemiasta: ”Nyt voimme keskittyä otteluun”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat ja Wales iskevät yhteen Cardiffin keskiviikkoisessa illassa, kun syksyn UEFA Nations League tulee päätökseensä.

Keskiviikon Wales-ottelussa on suuri panos, sillä Huuhkajat voittaa lohkon voittamalla Walesin. Muussa tapauksessa Wales voittaa lohkon. Lue otteluennakkomme täältä.

Walesin tähtipelaaja Gareth Bale käväisi tiistai-iltana lehdistötilaisuudessa ja kertoi huolensa koronaviruspandemiasta.

Walesia vastaan sunnuntaina pelanneet Irlannin maajoukkuemiehet Matt Doherty ja James McClean antoivat hiljattain positiiviset koronatestitulokset.

– Se on pieni huolenaihe kaikille, koska olemme pelanneet heidän kanssaan ja olleet lähikontaktissa kentällä, mutta ehkä emme niin pitkään, jotta olisimme voineet saaneet tartunnan.

– Luonnollisesti olemme varuillamme, mutta onneksi kaikkien Walesin pelaajien testit tulivat takaisin negatiivisina ja nyt voimme keskittyä otteluun, Bale summasi Suomi-ottelun alla.

Lähde: Irish Examiner

Juttua on muokattu 18.11. kello 9.24. Doherty ja McClean ovat Irlannin pelaajia, eivät Walesin, kuten jutussa aiemmin luki. Walesin pelaajilla ei koronatartuntoja ole todettu.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.