Teemu Pukille valtava kehu vastustajan managerilta: ”Luultavasti sarjan paras”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ja Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki on pelätty nimi Englannin Mestaruussarjassa.

Ensimmäisellä kaudellaan Englannissa hänet valittiin Mestaruussarjan parhaaksi pelaajaksi, kun hän voitti maalikuninkuuden 20 osumallaan ja Norwich nousi Valioliigaan. Pääsarjatasolla Pukki, 30, tehtaili 11 maalia ja oli jälleen joukkueensa tehokkain pelaaja, mutta Norwichin visiitti Valioliigaan jäi vain kauden mittaiseksi.

Norwich on kauden alkumetreillä osoittanut, että se haluaa palata pikavauhtia korkeimmalle sarjaportaalle. Kanarialinnut on 13 kierroksen jälkeen sarjakärjessä, ja Pukki on jälleen piiskannut joukkuetta eteenpäin tehoillaan. Maaleja on syntynyt seitsemän kappaletta, millä irtoaa maalipörssin neljäs sija.

Pukki teki kaksi viimeisintä maaliaan tiistaina Stoken verkkoon 3-2-vierasvoitossa. Kotijoukkueen manageri Michael O’Neill totesi pelin jälkeen, että hänen puolustuksensa oli Pukkia vastaan pulassa.

– Pelasimme luultavasti sarjan parasta hyökkääjää Teemu Pukkia vastaan ja meillä oli vaikeuksia hänen kanssaan, sanoi O’Neill Eastern Daily Pressin mukaan.

– Hän on niin laadukas liikkeissään ja viimeistelyssään.

– Tämä oli täysin erilaista nuorelle pelaajalleni Harry Souttarille (22). Hänellä oli vastassa Pukki, joka oli Valioliigassa ja on maajoukkuetason hyökkääjä.

– Pelasimme todella hyvää joukkuetta vastaan. Heistä näkee, miksi he ovat sarjan piikkipaikalla.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.