Tim Sparv rikkoi kahden vuoden maalittoman putkensa upealla osumalla ja kysyi Petteri Forsellin mielipidettä Twitterissä – näin Forsell vastasi maajoukkuekapteenilleen

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv päätti sunnuntaina yli kaksi vuotta kestäneen maalittoman jaksonsa, kun hän täräytti Kreikan Superliigassa maalin AEK Ateenan verkkoon. Sparvin maali syntyi komealla vasemman jalan laukauksella läheltä rangaistusalueen rajaa, ja se painui yläriman kautta maaliviivan yli, pompaten sieltä heti takaisin kentälle.

Sparvia ei ole varsinaisesti minään maalitykkinä tunnettu koskaan, vaikka hän saikin aikanaan Pikkuhuuhkajissa nauttia rangaistuspotkuvastuuta. Nyt kuti osui kuitenkin hyvin kohdalleen, ja Sparv innostui Twitterissä heti tiedustelemaan, mitä mieltä erittäin komeista maaleistaan ja ensiluokkaisesta potkutekniikastaan tunnettu maajoukkuetoveri Petteri Forsell maalista oli.

– Voi olla, että jopa Petteri Forsell hyväksyy tämän maalin, Sparv kirjoitti.

Sparvin toive taisi toteutua, sillä Forsell vastasi viestiin ”sydänsilmin” ja positiivisin sanankääntein.

– Olipa kiva osuma suoralla nilkalla, Forsell hehkutti.