Uskomatonta! PSG:ltä putosi taas lisää pelaajia – ”Otimme riskejä”

© Kuva: Getty Images

Pahasta loukkaantumissumasta kärsivä PSG jatkoi hyviä esityksiään Ranskan liigassa, kun Rennes kaatui lauantain kärkikamppailussa loppuluvuin 3–0.

Moni piti kaksi maalia tehnyttä Ángel Di Maríaa ottelun hahmona, mutta PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel ylisti pelin jälkeen etenkin keskikenttämies Ander Herreraa.

Moise Kean aloitti maalinteon 11. minuutilla. Di María onnistui kymmenen minuuttia myöhemmin ja sinetöi loppuluvun 73. minuutilla.

Entinen Manchester Unitedin pelaaja Herrera pelasi väsyneenäkin vahvan ottelun ja teki muun muassa esityön Di Marían ensimmäiseen maaliin.

– Ander oli ”kuollut” ennen ottelua. Hän ”kuoli” tänä iltana pukuhuoneessa. Se, mitä hän teki, oli poikkeuksellista. Sama pätee Leandro Paredesiin, Tuchel ylisti kaikkensa antaneita pelaajia.

– Otimme riskejä. Alussa toivoimme, että hän pelaisi tunnin ajan, mutta hänen oli välttämätöntä pelata koko ottelu. Kohtasimme todella hyvän Rennesin joukkueen, mutta osoitimme hyvää mentaliteettia ja yhteispeliä. Se oli loistava voitto.

PSG johtaa sarjaa kerättyään kymmenessä ottelussa yhteensä 24 pistettä. Joukkueen riveistä puuttuivat lauantaina muun muassa Kylian Mbappé, Neymar ja Marco Verratti.

– Moise Kean sai paljon iskuja, ja hänellä oli kipuja jo ennen ottelua. Käytimme häntä paljon, ja fyysisesti hän oli loistava. Toivottavasti hänellä ei ole mitään vakavaa, kommentoi Tuchel.

– Idrissa Gueye kärsii taas takareisivaivasta, ja Thilo Kehrerillä on sama nivusvamma. Se tarkoittaa, että se on vakava. Alessandro Florenzi ei ole loukkaantunut – hän oli erittäin väsynyt.

Gueye ja Kehrer otettiin vaihtoon jo ensimmäisellä puoliajalla. Florenzi jätti kentän avausjakson jälkeen ja Kean tunnin pelin jälkeen.

Lähde: Goal